Szoftverrel a céges visszaélések ellen

Szoftverrel a céges visszaélések ellen
Új területen jelenik meg a Budapesten high-tech innovációs központot nyitó amerikai szoftvercég, a Diligent Corporation.

A legnagyobb világcégek számára csúcstechnológiás vállalatirányítási rendszereket fejlesztő amerikai szoftvercég a kanadai Galvanize akvizíciójával új piaci szegmensbe lép be, a vállalati megfelelőség és a kockázatkezelés szoftveres támogatását biztosító szolgáltatások egyik élvonalbeli szereplője lesz. A Galvanize ügyfelei között csupa Fortune 1000 és Fortune 250 vállalat található, az akvizíció hírét a héten jelentette be a cég. A Diligent Corporation közleménye szerint az etikus működés és a vállalati megfelelőség szoftveres támogatásában innovatív megoldásokat kínáló piacvezető Steele Compliance Solutions megszerzése érdekében is aláírták a szükséges jognyilatkozatokat.

Az egyesülés révén létrejövő kombinált megoldás lehetővé teszi a vállalatirányítás, a kockázatkezelés és a megfelelőségi ellenőrzési funkciók egységes támogatását.

A New York-i Diligent Corporation megoldásait jelenleg 90 ország, mintegy 19 ezer szervezetének több, mint 700 ezer vezetője használja az állami és a magánszektorban egyaránt. A cég ősszel jelentette be, hogy a 11,3 milliárd forintos beruházásával új Globális Termék Innovációs Központot hoz létre Magyarországon, és ezzel 300 új üzleti és technológiai munkahelyet teremt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!