Nincs több idegesítő értesítés a Teams videokonferenciák alatt

Nincs több idegesítő értesítés a Teams videokonferenciák alatt
Hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Microsoft Teams újítása, amivel ki lehet majd kapcsolni az értesítéseket a videokonferenciák alatt.

A Teams jelenleg az egyik legnépszerűbb videokonferencia szolgáltatás, így nem meglepő, hogy a Microsoft folyamatosan próbálja a felhasználók igényeinek megfelelően fejleszteni a programot.

Bár a Teams-használók kétségkívül elégedettek, sok panasz érkezett, amiért a videokonferenciák alatti értesítéseket nem lehet elnémítani. Hamarosan viszont megoldódik a probléma, a Microsoft ugyanis frissíti eszközkészletét, így a felhasználók nemsokára kikapcsolhatják a zavaró értesítéseket az online találkozók alatt.

„A felhasználók elnémíthatják az értesítéseket az értekezletek során, ezáltal segítve az összpontosítást. A felhasználó dönthet úgy, hogy az összes értekezletre vagy csak egyes értekezletekre némítja el az értesítéseket"- közölte a Microsoft.

Az értesítéseket a Beállítások (Settings) menüben lehet kikapcsolni, Az értesítések elnémítása opcióval pedig testre szabhatjuk őket.

Az új funkció bevezetése február elején kezdődött meg, és várhatóan március közepén fejeződik be. Az asztali és webes felhasználók viszont már láthatják a nyilvános előnézetet.

(Forrás: hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!