Nézz körbe egy kripto milliárdos otthonában!

Nézz körbe egy kripto milliárdos otthonában!
Habár a kilétét egyelőre titok övezi, azt már tudni lehet róla, hogy kriptovalutákból szerezte vagyonát az a milliárdos, aki 83 millió dollárért, vagyis nagyjából 25 milliárd forintért vásárolta meg az alábbi videóban bemutatott panoráma villát.

A nemrégiben még havi 350 000 dollárért (100 millió forintért) bérbeadott ingatlan Los Angelesben található és korábban Elon Musk is érdeklődött iránta, igaz ő azóta jócskán lejjebb adta az igényeit - írja a kriptoakademia.com.

A 180 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező, és a napi árfolyam-ingadozásoktól függően a világ első, második, vagy harmadik leggazdagabb emberének számító Musk szintén jelentős mennyiségű kriptovalutát birtokol. A Tesla és a SpaceX vezetője nemrégiben árulta el, hogy a cégeiben meglévő részesedése mellett, ő maga is bitcoinban, ethereumban és dogecoinban tárolja személyes megtakarításait.

Musk a fentieken túl egy nagyobb ingatlan portfólióval is rendelkezett, ám azt nemrégiben teljesen felszámolta. A befolyó pénzből a SpaceX tervezett Mars expedícióját fogja támogatni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: kriptovaluta