Nem találta az igazit, egyszemélyes randioldalt indított

Nem találta az igazit, egyszemélyes randioldalt indított
A St.Louisban élő fiatalember nem találta az igazit, ezért megvalósította egy barátja poénját és tényleg indított egy egyszemélyes randioldalt. A jelentkezők száma alapján nagyon bejött neki a dolog.

A 29 éves Colin O’Brien olyan régóta keresi az igazit, hogy barátai elkezdtek viccelődni vele: kellene egy olyan randioldal, melynek kínálatában egyedül Colin szerepel. Ezen felbuzdulva Colin valóban alkotott egy weboldalt DateColinObrien.com (Randizz Colin Obrien-nel) néven, ahol az ismerkedni vágyó hölgyek mindent megtudhatnak róla – írja a 24.hu.

Az egyszemélyes randioldalon kiderül például, hogy Colin a maratonra készül, ugyanakkor imádja a gyorsbüféket. Felsorolja milyen előnyei vannak a vele való randizásnak, itt szerepel többek között, hogy jó a humora, remek barátai vannak és érdekes a karrierje. De a teljesség igénye kedvéért listázza a hátrányokat is, például, hogy azt hiszi magáról, mindent tud, vagy hogy megcsinálta ezt a weboldalt.

Az érdeklődök pontos információkat kapnak a fiatalember súlyáról, magasságáról, Covid-vakcinájáról, de még arról is, hogy melyik Roxfort házba sorolja magát.

A valóban jó humorérzékkel megáldott Colinról még ajánlásokat is olvashatunk. Egy anyuka, akinek a lánya korábban kikosarazta a férfit például ezt írja:

„Ő a tökéletes férfi a lányom számára.”

Az oldalon arra is van lehetőség, hogy szingli barátainknak ajánljuk Colint, sőt akár duplarandit is szervezhetünk vele.

A poénnak indult próbálkozás olyannyira jól sikerült, hogy a TikTokon egy 250 ezres nézettségű videó is foglalkozott vele, így néhány napon belül 150 nő jelezte, hogy megismerkedne az egyszemélyes társkereső oldal fejlesztőjével.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!