Napokon belül átalakul a Gmail

Napokon belül átalakul a Gmail
A céges felhasználók után az elkövetkező napokban minden fogyasztó számára bevezetésre kerül a Gmail megújult verziója. A vállalat szerint ehhez a kisujjunkat sem kell megmozdítani, a frissítés automatikusan történik.

Ha a dizájn mégsem nyerné el tetszésünket, bármikor visszatérhetünk a régi verzióhoz – ezt a beállítási menüpont alatt, vagy a gyorsbeállításoknál is megtehetjük - írja a 24.hu.

A felhasználói felület annyiban változik, hogy a Mail, Meet, Spaces és Chat gombokat egy listába gyűjtötték a bal felső sarokban lekattintható fülön, ahelyett, hogy több beszélgetést mutatnának mindegyikből egy listában. Ezek azonban továbbra is könnyen elérhetők lesznek, ugyanis a csevegések listája fel fog ugrani, ha az egérrel az adott ikon fölé megyünk. A Google szerint a Gyorsbeállítások menüben azt is ki lehet majd választani, mely alkalmazások szerepeljenek a bal oldali sávban.

A Google szerint az új navigációs menü lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén ugráljanak a beérkezett üzenetek, a fontos beszélgetések és a meetingek között anélkül, hogy új ablakot kellene nyitniuk. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: gmail