Nálad is összeomlott a Google alkalmazás? Ez rá a megoldás!

Nálad is összeomlott a Google alkalmazás? Ez rá a megoldás!
Kedd reggel több androidos felhasználó is arról számolt be a közösségi felületeken, hogy miután frissült a Google alkalmazásuk az éjszaka érkezett frissítéssel, folyamatosan hibaüzenetet kapnak.

Ez azért idegesítő, mert a leállásról értesítő, a képernyő jelentős részét elfoglaló ablak pár másodpercenként felbukkan - írja a 24.hu.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen típusú készülékek, és hány mobilozó érintett. Magyar felhasználók tömegesen panaszkodtak erre csoportokban, de a downdetector.com szerint világszerte több más országból érkeznek a bejelentések ugyanezzel a problémával kapcsolatban.

Amíg a Google nem ad ki szoftveres javítást a hiba orvoslására, az alábbi módon tud megszabadulni az idegesítő felugró ablaktól: keresse meg a mobilos Beállítások közt az Alkalmazások menüt, majd a Google alkalmazást. Miután kiválasztotta, a Kikapcsolás opcióval leállíthatja a programot. Jó eséllyel még közben is látni fog előugró ablakokat, amiket egyszerűen csak zárjon be, míg nem ér a művelet végére.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!