Nagy újítással készül a Spotify

Nagy újítással készül a Spotify
A Spotify egy új autós funkción dolgozik, ami sokkal átláthatóbb felületet és hangvezérlést is kap, hogy még biztonságosabbá tegye a vezetés közbeni zenehallgatást.

Tavaly novemberben döntött úgy a Spotify, hogy megszünteti Car View nevű autós üzemmódját, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy vezetés közben biztosítsa a biztonságos zenehallgatást. A felhasználók akkor értetlenül álltak a döntés előtt, a szolgáltató csak annyit közölt, hogy új módszereket keresnek, és egy sokkal innovatívabb megoldással készülnek.

Nemrég kiderült, hogy a Spotify már javában dolgozik az új autós üzemmódon, ami a korábbinál is biztonságosabbá teszi az autóban történő zenehallgatás élményét. A Car Mode (autós mód) funkcióban leegyszerűsödik a kezelőfelület: nagyobbak és észrevehetőbbek lesznek a gombok. Ezentúl könnyebb lesz majd böngészni a zenék között, és még hangvezérlésre is lesz lehetőség. A Library (könyvtár) oldalon pedig könnyen válogathatunk  legutóbb hallgatott zenéink között.

A funkció androidos változatát már tesztelik, de valószínűleg az iOS-en is lesz tesztidőszak. A Spotify a felhasználókat is szeretné bevonni a tesztelésekbe, így előfordulhat, hogy a Bluetoothon zenét hallgatókat majd felkéri a rendszer az új üzemmód kipróbálására. Hogy az új autós mód mikor jelenik meg hivatalosan, arról egyelőre nincsenek információk.

(Forrás: hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!