Most érdemes frissíteni a Google Chrome böngészőt

Most érdemes frissíteni a Google Chrome böngészőt
A Google szerint itt az ideje frissíteni a Chrome böngészőt, ha azt akarjuk, hogy Androidon és macOS-en is sokkal gyorsabb legyen.

A Google Chrome jelenleg a világ legnépszerűbb böngészője. A StatCounter adatai szerint a szoftver piaci részesedése 62,78 százalék. Ezt követi az Apple Safarija mindössze 19,3 százalékkal.

A Google célja, hogy a Chrome ne csak a legnépszerűbb, hanem a leggyorsabb böngésző is legyen. A cég most azt állítja, hogy mindenképp érdemes a böngészőt a 99-es verzióra frissíteni, mivel ez Androidon és macOS-en is sokkal gyorsabb. A Google azt is tudni véli, hogy böngészője hét százalékkal gyorsabb lett a Safarinál. Sőt a macBook Prón is felülmúlja az Apple saját keresőjét.

A vállalat szerint a Chrome a 2020-as adatokhoz képest is nagyon jól szerepel. Mintegy 43 százalékkal lett gyorsabb az M1 processzorral felszerelt Macek esetében.

Az androidos Chrome alkalmazás is sokkal gyorsabb lett. Elsősorban az optimalizált navigációnak köszönhetően 15 százalékkal nőtt a teljesítménye.

(Forrás: hvg.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!