Megszállták a Tindert a nyugdíjasok

Megszállták a Tindert a nyugdíjasok
Se fiatalon, se később nem olyan egyszerű randizni, főleg ha még egy világjárvány is tombol, valószínűleg ez lehet a magyarázat, hogy nagyon megnövekedett a nyugdíjasok aránya a randiappokon.

Készült egy felmérés, mely szerint a nyugdíjasok 37 százaléka randizott az elmúlt 5 évben, és többségük ugyanúgy ismerkedik, mint a fiatalok - írja a Forbes nyomán a Marketingmorzsák. Ez alatt nem azt kell érteni, hogy ugyanazzal a szöveggel szedik fel ők is egymást, hanem hogy ugyanúgy használják ismerkedésre is a közösségi oldalakat és az alkalmazásokat.

A kutatás szerint a randizó nyugdíjasok harmada használt applikációt, hogy ismerkedjen, és közülük 66 százaléknak lett olyan kapcsolata, akivel online ismerkedtek meg. A legnépszerűbb alkalmazás náluk a Tinder, a Match.com és a Hinge. Ez egyébként két dolgot jelent, az egyik az az, hogy az idősebb korosztály is egyre magabiztosabban használja a mobiltelefonját, és kipróbál új alkalmazásokat is, másrészt hogy a közösségi oldalak nagyon fontos szerepet játszanak a társadalom minden rétegének életében, és teljesen új módját mutatták meg az embereknek, hogyan lehet kapcsolódni egymáshoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!