Leállás jön a Telekomnál

Leállás jön a Telekomnál
Szombat estétől vasárnap estéig tervezett műszaki karbantartást végeznek a Telekom szakemberei. Az érintett időszakban lényegében semmilyen csatornán semmit nem lehet majd elintézni a szolgáltatónál.

Szeptember 4. 22 órától várhatóan szeptember 5. estig – ütemezett rendszerkarbantartása miatt – nem lesz elérhető a Telekom telefonos ügyfélszolgálata, nem működik majd a Telekom alkalmazás, a telekom.hu weboldalon a webshop, a lakossági és üzleti online önkiszolgáló felületek és az online chat sem lesz használható, valamint a Telekom saját és partnerüzletei országszerte zárva tartanak.

Díjcsomagot vagy ügyféladatokat módosítani, készüléket vásárolni sem lehet majd. A szolgáltató tájékoztatójából kiderül, még számlát rendezni sem lesz egyszerű, a számlák az érintett időszakban kizárólag eseti banki átutalással, valamint készpénzátutalási megbízással rendezhetők. A dominós egyenlegfeltöltés egyik online csatornán sem lesz lehetséges.

Szünetel a digitális tartalomvásárlási lehetőség is: a Google Play áruházban és App Store-ban univerzális egyenleg vagy mobilszámla terhére nem lehet majd letöltéseket indítani.

A Domino-előfizetők éves adategyeztetésének határidejét a műszaki karbantartás időszakában érintetteknek meghosszabbítják 2021. szeptember 12-ig.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Telekom, leállás