LG telefonod van? Tedd fel ezt a programot a számítógépedre!

LG telefonod van? Tedd fel ezt a programot a számítógépedre!
Úgy tűnik, megelégelte az LG, hogy csak kevesen használhatják a Microsoft Your Phone alkalmazását. Elkészítette tehát saját, hasonló megoldását.

Vitathatatlanul kényelmes alkalmazás a Your Phone: amennyiben a felhasználónak kompatibilis androidos telefonja van (leginkább a Samsung csúcskészülékei), akkor szinkronizálhatja a mobileszközt a Windows 10-et futtató géphez, és amellett, hogy ez utóbbiról férhet hozzá bizonyos, a mobileszközön lévő tartalmakhoz, androisos alkalmazásokat is futtathat közvetlenül az asztali gépén - írja a hvg.hu.

Az LG mobiltelefonjait nem támogatja az alkalmazás, és ezt elégelte meg a dél-koreai gyártó. Úgy döntött, nem várja meg, amíg a Microsoft kiterjeszti a Your Phone-t más telefonokra is, inkább saját maga lép (a Screenovate Technologiest, a Dell Mobile Connect mögött álló fejlesztők szolgáltatásait igénybe véve), hogy összehangolja az okostelefonokat a Windows 10-es (LG) eszközökkel. Az alkalmazás leírásában nem szerepel az alkalmazást támogató okostelefon-modellek listája, az viszont kiderül, hogy az app használatához az LG laptopon Windows 10 17134.0 vagy újabb verziónak kell futnia. Az LG Virtoo első verziója már elérhető a Microsoft Store-ban.

A körülbelül 142 MB-os alkalmazás a Bluetooth kapcsolattal párosítja a számítógépet és az okostelefont. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzeneteket küldjenek, hívást kezdeményezzenek a számítógépről, hozzáférjenek a mobileszközön tárolt adatokhoz, és megtekinthessék a címjegyzékbe mentett névjegyeket. Lehetővé teszi a képernyő tükrözését is, amikor egy támogatott eszköz csatlakozik a Windows 10-hez. Az alkalmazás egyébként az App Store-ban is megjelent, azaz iPhone-okkal is használható, és persze androidos telefonokkal is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: LG, mobil