Karácsonyi appok a HONOR-tól a meghitt, békés kikapcsolódáshoz!

Karácsonyi appok a HONOR-tól a meghitt, békés kikapcsolódáshoz!
Egyre csak közelítünk a nagy naphoz, a teendők azonban csak gyarapodnak. Ugyan az okostelefonok a hétköznapok része, azonban talán nem is tudjuk, hogy mennyi hasznos alkalmazás van, ami megkönnyítheti életünket az év vége felé, akár bevásárlásról, akár díszítésről, akár másról van szó. Íme 5 új app a HONOR-tól, ami pontosan ezt a célt szolgálja!

Listák mindenütt!

A Listonic állandó, visszatérő kedvenc, de ez nem véletlen! A decemberi és a karácsonyi időszakot sokaknál a káosz jellemzi, egy jó lista app pedig segít rendet vágni. Akár a bevásárlólistát akarjuk összeállítani a finom lakomához, akár az ajándéklistát kezelnénk diszkréten, akár csak a tennivalókat akarjuk összeírni, ez az alkalmazás pazar társ lesz. Megoszthatjuk másokkal is, és folyamatosan nyomon követhetjük, hogy mivel meddig jutottunk: mindezt egy szép, jól használható kezelőfelülettel.

Díszek és ajándékok, saját kezűleg!

Nem túl meglepő, de a Pinterest is megkerülhetetlen eleme a szezonnak. Egyrészt kiváló ötleteket találhatunk arról, hogy milyen, saját készítésű díszekkel tehetjük hangulatosabbá, varázslatosabbá otthonunkat. Másrészt szuper ajándéktippeket is tartogat, amiket a közösség tagjai állítottak össze – nem muszáj vásárolni meglepetést, csinálhatunk sajátot is! Sőt, ha olyan vagány kameránk van, mint amilyennel a HONOR Magic5 Pro vagy a HONOR 90 rendelkezik, akkor éles fotóinkat mi is megoszthatjuk, segítve a többieket az ötletelésben!

Muzsika nélkül nincs karácsony

A Spotify a tökéletes társ, ha nem akarunk bajlódni a karácsonyi zenékkel, de akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy mit akarunk hallgatni. Megkereshetjük kedvenc előadóinkat, akiket nagy eséllyel felhasználók milliói hallgatnak ilyenkor, de kereshetünk mindenféle remek összeállítást is, hogy az algoritmus gondoskodjon az ünnepi hangulatról – ki tudja, lehet, hogy új kedvencre bukkanunk a lejátszási listákon keresztül!

Az egyetértés békés hangulatot teremt

Az ünnepi időszakban sajnos sok lehet a feszültség: mit együnk? Milyen ajándékot vegyünk? Hova menjünk először? Mit csináljunk napközben? Mit nézzünk? És így tovább. A Handshake ezt hivatott feloldani. Lényege, hogy családtagunkkal, párunkkal vagy barátunkkal húzhatjuk jobbra vagy balra az adott ötleteket ételek, filmek, zenék, stb. terén, hogy így jussunk dűlőre. A program teszi az ajánlatokat, amiből kiderül, hogy mi az, ami mindkettőnknek tetszik!

Az esti film méltó finálé

A hangulatos napot egy mágikus, kellemes karácsonyi film zárhatja – vagy amihez épp kedvünk van. A streamingszolgáltatók, mint a Netflix, az HBO Max vagy az Apple TV+ mind kecsegtetnek az időszakhoz illő klasszikus, vagy épp új alkotásokkal, amiket nézhetünk a tévén, vagy bekucorodva, egy forró teával vagy kakaóval, bejglit maszolva a kanapé vagy ágy kényelméből. Ehhez tökéletes társ lehet a HONOR Magic5 Pro, ami HDR10+ és IMAX Enhanced minősítéseivel moziszerű élményt kínál gyönyörű színekkel és mesteri hangzással – méltón zárva a meghitt napot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!