Izgalmas újítást mutatott be a WordPress

Izgalmas újítást mutatott be a WordPress
Érdekes és egyben izgalmas újítást mutatott be a WordPress, aminek a lényege, hogy a bejegyzéseket egy threadben automatikusan meg lehet osztani a Twitteren.

Az újítással az egész bejegyzést, beleértve a képeket és a videókat is egy twitterfolyammá lehet alakítani - írja a Marketingmorzsák.Hogy használni lehessen, a blokkos szerkesztő módban kell a jobb felső sarokban a zöld Jetpack ikonra kattintani, és összekötni a WordPresst a Twitter-fiókkal, vagy akár többel, merthogy azt is támogatja a fejlesztés. Ki lehet választani, hogy melyik fiókokra küldje ki a bejegyzést, és mostantól amellett, hogy a címet és a linket megosztja, van egy olyan opció is, hogy Twitter Thread, ezt kell bejelölni, hogy az egész bejegyzést megossza. A jó hír az, hogy úgy vágja meg a bejegyzéseket, mintha az eleve Twitterre készült volna, szóval sokkal természetesebb hatása lesz a bejegyzésnek.

Ennek ellenére azért érdemes továbbra is odafigyelni, hogy nagyon hosszú bejegyzések nem biztos, hogy jól mutatnak egy véget nem érő threadben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Twitter, WordPress