Hogyan viszonyulnak az emberek az élethű szexrobotokhoz?

Hogyan viszonyulnak az emberek az élethű szexrobotokhoz?
A chatbotfejlesztéssel foglalkozó Tidio mesterségesintelligencia-trendekről szóló jelentéséhez egy 1200 fős felmérést is készített a szexrobotok kapcsán. A cég többek közt arra volt kíváncsi, hogyan viszonyulnak az emberek az egyre élethűbb szexbabákhoz.

Mint kiderült: tízből négy válaszadó minden további nélkül kipróbálna egy ilyen eszközt - írja a 24.hu.

Az ötletre a férfiak fogékonyabbak, 48 százalékuk válaszolt igennel, míg a nőknek 33 százaléka nyilatkozott így. És van, akit nem csak a szex érdekel: a válaszadók 39 százaléka nyitott lenne arra, hogy „romantikus kapcsolatban” legyen egy humanoid alakot öltött mesterséges intelligenciával.

A felhasználók más helyzetekben is szívesen látnának egy robotot, 78 százalék örülne annak, ha robot takarítana a házban, 70 százalék pedig annak, ha elkészítenék az ételét. 52 százalék azt is engedné, hogy egy robot végezzen rajta sebészeti beavatkozást – ez mondjuk nem olyan meglepő, ma már több rendkívül precíz sebészeti robot is létezik, amik persze inkább jól felszerelt robotkarok, nem pedig mellekkel ellátott szilikonbabák.

Három éve a SaucyDates is készített ilyen felmérést több mint 30 ezer online társkeresővel, akkor a férfiak 31 százaléka, a nőknek 26 százaléka szavazott igennel a robottal való szexre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: robot, szexrobot