Hatalmas 4K tévé pofátlanul alacsony áron?

Hatalmas 4K tévé pofátlanul alacsony áron?
65 colos képátlójú Ultra HD televízió 200 ezer forintért, vagy akár ennél is olcsóbban. Ezt kínálja számunkra a Hisense, mi pedig utánajártunk annak, hogy vajon van-e hátulütője a vonzónak tűnő ajánlatnak.

Sokan talán még emlékeznek arra, hogy a 90-es évek végén Suzuki személyautót adtak ajándékba egy akkor 3 millió forintba kerülő hatalmas plazmatévé mellé. És hogy mekkora volt ez az akkoriban gigantikusnak számító készülék? Nos, konkrétan 42 colos - írja a hvg.hu.

Mára teljesen kikoptak a piacról a plazma modellek, melyek helyét LED-es háttérvilágítású LCD, illetve OLED készülékek vették át. 2021-re eljutottunk arra szintre, hogy 42 colos tévét akár már 60 ezer forint magasságában is vásárolhatunk, és az akár még csak néhány éve is álomkategóriás 55 colos vagy annál nagyobb modellek ára is bőven emészthető szintre csökkent.

Jelen tesztalanyuk egy 65 colos példány, mely 200 ezer forint körüli árával még mindig nem a legolcsóbb a maga kategóriájában, viszont ár/érték arányban az egyik legjobb vételnek ígérkezik. Kipróbálták, hogy mit tud a gyakorlatban a Hisense 65A7500F.

A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tévé, tesztelés