Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért
Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

Gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Vodafone Magyarország új vezetékes ügyfeleinek a megrendelt díjcsomagnál eggyel kisebb díjcsomag áráért. Február 15. és április 15. között minden újonnan megkötött lakossági internet és TV együttes szerződésekor a Net M csomag áráért Net L csomagot, vagyis 250 Mbit/s max letöltési sebesség helyett 500 Mbit/s max letöltési sebességet, a Net L csomag áráért pedig 1000 Mbit/s max letöltési sebességet kínáló Gigabit díjcsomagot biztosít a szolgáltató.

Tovább bővült a legnagyobb sebességet lehetővé tevő internetcsomag lefedettsége, így a Gigabit Net a Vodafone Magyarország üzemeltetése alatt álló újgenerációs kábeles hálózat 85%-án elérhető. A díjcsomag legnagyobb előnye, hogy a felhasználók akár 10 eszközön (pl. mobiltelefonon, laptopon, tableten) élvezhetik a 4K felbontású videókat, HD streaminget (pl. Netflix, HBO Max), online játékokat vagy a rendkívül gyors adatletöltést. A Gigabit Net szolgáltatás mellé egyetlen Super WiFi jelerősítő is elegendő lehet az ügyfelek otthoni lefedettségének növeléséhez, hiszen a jelerősítő közvetlenül tud csatlakozni a Gigabit Net díjcsomaghoz biztosított routerhez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!