Ezek a programok biztosan ott lesznek a Windows 11 alkalmazásáruházában

Ezek a programok biztosan ott lesznek a Windows 11 alkalmazásáruházában
Szép lassan lehull a lepel a nemrégiben bejelentett Windows 11 operációs rendszer részleteiről. Most már azt is tudjuk, hogy a WinZip program biztosan letölthető lesz az alkalmazásboltból.

A Microsoft új operációs rendszerével kapcsolatban az is körvonalazódik, hogy milyen programok lesznek elérhetők a felhasználók számára. A Corel Corporation tulajdonába tartozó WinZip 2.5 Pro például biztosan letölthető lesz a Windows 11 gépekre – írja a HVG.hu.

A fájltömörítő-program a korábbi megbízható megoldás új verzója, mely alkalmas lesz fájlok tömörítésre, tárolására és megosztására. A WinZip próbaverziója ingyenesen letölthető lesz. A tesztidőszak lejártát követően a felhasználók a Coreltől vásárolhatják majd meg az alkalmazást.

A modern programok ellenére a Microsoft Store-ban az alkalmazások klasszikus Win32-es verziójával találkozhatunk. Ez nem csak a WinZip-re, hanem a Corel egy másik programjára, a CorelDRAW Graphic Suite-ra is igaz, mely még ebben az évben elérhetővé válik a Windows 11-ben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!