Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot!

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot!
A Google arra kéri a felhasználókat, hogy mihamarabb frissítsék a Google Chrome böngészőt, ha nem akarnak kiberbűnözés áldozatai lenni.

Gyakran már az asztali alkalmazások helyét is átveszik az egyre fejlettebb és összetettebb böngészők, ezt azonban a kiberbűnözők is előszeretettel kihasználják. Gyakorlatilag bármikor találhatnak biztonsági rést vagy sérülékenységet a szoftverekben.

A Google most arra kérte felhasználóit, hogy mihamarabb frissítsék a Google Chrome-ot a 98.0.4758.102-es verzióra, ami egy jelentős nulladik napi sérülékenység javítását tartalmazza. A nulladik napi sérülékenység azt jelenti, hogy a szakrtők számára csak akkor válik láthatóvá a biztonsági rés, amikor azt kiberbűnözők elkezdik használni egy támadás során. A Google egyelőre nem osztott meg egyéb részletet a hibával kapcsolatban.

A PC World szerint a frissítés a nulladik napi sérülékenység javítása mellett, 11 másik javítást is tartalmaz.

Hogy Chrome böngésződ naprakész-e, azt a böngésző beállításaiban A Chrome névjegy opció alatt ellenőrizheted. Amennyiben a szoftver nem végezi el az automatikus frissítést, úgy a rendszer felajánlja, hogy szerezzük be a legújabb verziót.

(Forrás: 24.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!