Az éjszakai fotózás új szintje: a Huawei P60 Pro Szuperhold módja lenyűgöző képeket készít

Az éjszakai fotózás új szintje: a Huawei P60 Pro Szuperhold módja lenyűgöző képeket készít
A Huawei nemrégiben debütált zászlóshajó készüléke, a HUAWEI P60 Pro saját fejlesztésű XMAGE kamerarendszere ismét áttörést hozott a mobilfotózásban. A készülék Ultra Lighting telefotó kamerájának köszönhetően a többi között kiemelkedő teljesítmény nyújt éjszakai fotózás közben, és akár a hold felszínét is képes lenyűgöző részletességgel megmutatni, úgy, hogy közben megőrzi az előtérben lévő tárgyak, például egy épület élességét. A gyártó Szuperhold fényképezési módja új szintre emeli a mobilfotózást, emellett a három lencsével és RYYB színszűrővel felszerelt kamerarendszer is egy sor innovációt, például automatikusan – az adott fotótémához igazított – állítható rekesznyílást kínál.

A Huawei jelentős fejlesztéseket és áttöréseket hozott az okostelefonos kamerák terén, amely a vállalat éveken át tartó kutatás-fejlesztési beruházásainak és technológiai innovációinak köszönhető. A vállalat mobilfotós technológiára fókuszáló saját márkája, XMAGE folyamatosan fejleszti a mobilos képalkotást, egyedi élményt nyújtva a felhasználóknak.

HUAWEI P60 Pro: áttörés a mobilfotózásban

A Magyarországon május végén megjelent HUAWEI P60 Pro a gyártó legújabb prémium kategóriás készüléke, amelynek kamerája ismét számos innovációt hozott a mobilfotózás terén. A kamerarendszer három hátlapi lencsét tartalmaz: egy 48 megapixeles Ultra Lighting XMAGE főkamerát, egy 48 megapixeles Ultra Lighting telefotó kamerát, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát.

A készülék fő kameráját nagy rekesznyílású, nagy áteresztőképességű lencsecsoporttal és egy RYYB SuperSensing érzékelővel szerelték fel. Ez azt jelenti, hogy a fényképek a legkülönfélébb fényviszonyok mellett, akár sötétebb környezetben is jól rögzíthetők, anélkül, hogy bármilyen részlet elsötétedne. Emellett az F1.4-F4.0 között automatikusan állítható fizikai rekesznyílás lehetővé teszi, hogy a P60 Pro a jelenetet pontosan úgy rögzítse, ahogyan a felhasználók látják, magas dinamikatartománnyal (HDR). A HUAWEI P60 Pro állítható fizikai rekesznyílása biztosítja, hogy minden rekeszméret pontosan a fotós preferenciájához legyen igazítva. Ezt kézi vagy akár automatikus beállítással is el lehet érni – ez utóbbit egy mesterséges intelligenciával működő funkció biztosítja, amely automatikusan felismeri az adott jelenet beállításait és ehhez igazítja a rekeszt.

Ezenfelül a HUAWEI P60 Pro Ultra Lighting telefotó kamerája áttörést ért el a távolsági fotózásban, mivel egy nagy fénybevitelű lencsecsoportot (Ultra Lighting Lens Group) adott hozzá a telefotó kamerához, hogy javítsa a fényfelvételt gyenge megvilágítású vagy éjjeli fotózáskor. Az iparág legnagyobb, F2.1 rekesznyílású teleobjektívjének és a RYYB SuperSensing érzékelőnek köszönhetően a teleobjektívbe jutó teljes fénymennyiség 178 százalékkal nőtt az előző, HUAWEI Mate 50 Pro készülékhez képest, így jobb minőségű éjszakai portrék és tájképek készíthetők vele hajnalban vagy szürkületben.

Tökéletes éjszakai égbolt a Szuperhold funkcióval

Szintén kiemelkedő a HUAWEI P60 Pro Szuperhold funkciója, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók lenyűgöző részletességű fotókat készítsenek a holdról. A funkció Ultra Lighting kamerát és mesterséges intelligenciát használ, hogy tisztán megörökíthesse a telihold szépségét úgy, hogy közben az előtérben lévő objektumok, például egy kivilágított városi épület is megőrzi élességét.

Emellett a HUAWEI P60 Pro kiemelkedő teljesítmény nyújt makrofotózás terén is. A P60 Pro egy hosszú távolságú zoom objektívet is tartalmaz, amely lehetővé teszi a fókusztávolság rugalmas vezérlését. Ez azt jelenti, hogy a teleobjektív kamera képes tiszta képeket készíteni a távoli felvételektől egészen a közelről nagyított makrófotókig. Ez különösen hasznos a mindennapi helyzetekben, például háziállatok fotózásánál.

A HUAWEI P60 Pro mérnökei szerették volna reprodukálni az emberi szem által észlelt valóságot, ezért kifejlesztették az XD Fusion Pro algoritmusokat, amelyek új, ún. „Texture Engine” technológiát alkalmaznak. Ez az új fejlesztés a tárgyak valós textúráját adja vissza, amikor különböző anyagú tárgyakat, például ékszereket, üvegárukat, fémtányérokat és más tárgyakat fényképezünk.

A HUAWEI P60 Pro 13 megapixeles, F2.4 rekesznyílású, széles látószögű szelfi kamerával, valamint 4K videófelvételi képességgel is rendelkezik. Elődeihez hasonlóan a készülék előlapi kamerája is pontos fókuszt, széles mélységélességet és finom részleteket biztosít.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!