Az LG korábbi tévékészülékein is elérhetővé teszi legújabb webOS platformját

Az LG korábbi tévékészülékein is elérhetővé teszi legújabb webOS platformját
Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy korábbi kiadású LG okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.

A legújabb frissítés a 2024 elején indított webOS Re:New program keretében érkezik a 2022-es készülékekre, amely érinti az OLED Flex, az OLED Objet Collection Posé, valamint a QNED Mini LED 8K (QNED99/95 sorozat) modelleket, de később több típusra is elérhető lesz világszerte.

A webOS legújabb verziója a korábbinál is személyre szabottabb felhasználói élményt kínál az LG okostévék tulajdonosainak, akik már a kezdőképernyőn az ízlésüknek megfelelő ajánlásokkal találkozhatnak. A kijelzőn látottak emellett nagymértékben testreszabhatók, vagyis a felhasználók maguk is egyszerűen hozzáférhetővé tehetik a kívánt tartalmakat és szolgáltatásokat. Ebben a Quick Card felhasználói felület intuitív módon segít, amely egyebek mellett zene, játék és sport kategóriákba rendezi a kedvenc felületeket.

A tovább optimalizált operációs rendszer fejlett biztonsági technológiával felszerelt, így a felhasználók magas szintű stabilitással, biztonsággal és zökkenőmentesen futó felülettel találkozhatnak a tévéken.

Azáltal, hogy egyre több LG okostévén elérhetővé válik a frissítés, a tartalomszolgáltatók és a szolgáltatásfejlesztők is szélesebb közönségekhez juthatnak el.

Az LG feltett szándéka média- és szórakoztató platformmá válni, aminek keretében értékes szolgáltatásokkal és rengeteg tartalommal gazdagíthatja az ügyfelek szabadidejét. A webOS platform – amely már jelenleg is több mint 200 millió LG oktostévén fut világszerte – fejlesztése emiatt tovább folytatódik a felhasználói élmény forradalmasítása érdekében. Az LG jelentős befektetéseket tervez végrehajtani operációs rendszerét fejlesztő üzletágába annak érdekében, hogy a fogyasztók preferenciáit kiszolgálhassa, valamint erősítse versenyelőnyét a tartalomválaszték és a kényelem terén.

„Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük a webOS rendszert, ezért folyamatosan fejlesztjük a platformot UX és UI szempontból, hogy a felhasználók problémamentes élményben részesüljenek termékeink használata során” – mondta Baik Seon-pill, az LG szórakoztató elektronikai részlegének terméktervezésért felelős vezetője. „Arra törekszünk, hogy tévéinken minőségi tartalmak és szolgáltatások legyenek elérhetők.”

Az LG szórakoztató elektronikai részlegének innovációi a 2024-es CES kiállítás keretében tekinthetők meg a vállalat standján (#16008, Las Vegas Convention Center) január 9-12. között. A www.lg.com/ces2024 weboldalon és az LG Global YouTube csatornáján online követhető az LG összes bejelentése a kiállításról.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: LG, tévé, webOS