Érkeznek a legújabb XPS modellek

Érkeznek a legújabb XPS modellek
A Dell Technologies legújabb XPS modelljei a napokban elérhetővé válnak. Az új portfólió 13. generációs Intel Core processzorokkal és NVIDIA GeForce RTX 40 videokártyával frissül, ami jelentős teljesítményugrást nyújt az alkotói tevékenységekhez.

XPS Desktop

A legújabb és eddigi legerősebb asztaligép, az XPS Desktop február 28-tól rendelhető. A termék akár 13. generációs Intel® Core™ i9k processzorokkal, akár NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 vagy AMD Radeon™ RX 6900 XT grafikus vezérlővel és DDR5 memóriával rendelkezik, a DDR4-nél akár 60%-kal gyorsabb órajelekkel. Emellett a külső is megváltozott, többek között alumínium vázat és kifinomult elülső hűtőrácsot kapott, illetve új Graphite és Platinum színekben kapható. A nagyobb terhelés sem okoz problémát köszönhetően a folyadékhűtésnek és az új oldalsó szellőzőnyílásoknak.

Az XPS Desktop elsőként 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal és NVIDIA 4080/4090 processzorral kerül forgalomba. A többi konfiguráció 2023 közepétől lesz elérhető.

XPS 15 és XPS 17

A legújabb nagy teljesítményű laptopok ideális választást kínálnak a streamelőknek és kreatív alkotóknak. Az ikonikus XPS 15 és XPS 17 gyönyörű kialakítású, nagy teljesítményű gépek. A mostantól a legújabb, 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal és NVIDIA® 40-es sorozatú GPU-kkal felszerelt, munkaképes laptopok a csúcstechnológiát, a művészi kivitelezést és a lenyűgöző kijelzőket ötvözik, hogy a legjobb élményt nyújtsák a mozgásban lévő tartalomkészítők számára.

• XPS 15 elsőként, március 6-tól i9 processzorral, 32 GB DDR5 memóriával, 1 TB SSD-vel, OLED kijelzővel és NVIDIA GeForce RTX™4070 laptop GPU-val kerül forgalomba. A többi konfiguráció idén tavasszal érkezik.

• XPS 17 március 6-tól i9 processzorral, 32 GB DDR5 memóriával, 1 TB SSD-vel, 4K+ kijelzővel és NVIDIA GeForce RTX™4070 Laptop GPU-val jelenik meg. A többi konfiguráció idén tavasszal érkezik.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!