Wolt már Siófokon és a Budapest Parkban is

Wolt már Siófokon és a Budapest Parkban is
Nyári élményeinknél sem kell nélkülöznünk a hétköznapokban már bevált kényelmi szolgáltatásokat: a Wolt immár a Balatonnál és a Budapest Parkban is segít abban, hogy teljes mértékig csak a kikapcsolódásra koncentrálhassunk, és elkerüljük a sorban állást.

Már Siófokon is elérhető a Wolt szolgáltatása: június 3-ától már Siófokon is rendelhetünk a Wolt applikációjából, több tucat étterem és üzlet kínálatából választva. Minden nap 9-től este 11-ig bízhatjuk magunkat arra, hogy a Wolt futár partnerei akár 30 percen belül házhoz szállítják a megrendelt ételeket, italokat, élelmiszereket – természetesen az adott étterem vagy üzlet nyitvatartási idejéhez igazodva.

Így ha a siófoki nyaralás vagy hosszú hétvége alatt inkább a nyaraló nyugalmát élvezve falatoznánk, vagy főzés előtt vesszük észre, hogy hiányzik egy-két hozzávaló, a Wolt felületén keresztül perceken belül beszerezhetjük az ebédet, vacsorát vagy a hiányzó élelmiszereket.

Az első napok legnépszerűbb házhoz rendelt étele a hamburger - némileg elmaradva tőle a pizza következik. A kiskereskedelmi rendeléseknél pedig főleg az ásványvizeket, alkoholos italokat rendelik házhoz a Wolt felhasználói Siófokon.

Június 16-áig minden siófoki partnertől ingyenesen szállítja házhoz a Wolt a megrendelt tételeket. Ezután pedig aki frissen regisztrál Siófokon a Wolt applikációjába, két napig kiszállítási díj nélkül kaphatja kézhez a megrendelését - ez az akció visszavonásig érvényes.

Aki nem mozdul ki Budapestről, az is kipróbálhatja a Wolt egyik legújabb szolgáltatását: a Budapest Park Hoppá teraszán szórakozva rendelhet sorban állás nélkül ételt-italt a helyszínen elérhető kínálatból. A Wolt applikációjában kell megkeresni a Budapest Park helyszínt, és a Hoppá terasz átvevő pontjához kérhetjük leadott rendelésünket – ott is tudjuk átvenni, miután jelzett az app, hogy vár minket a pizza vagy sült krumpli. Itt nincs külön kiszállítási díj, de a rendeléseket ugyanúgy előre kell kifizetni az applikáción keresztül. Az ételrendelések átvételénél a rendelésszámot és a teraszra szóló belépőt kell bemutatni. Italokat pedig akár a küzdőtéren tombolás közben is lehet rendelni néhány másodperc alatt, ezeket az erre a célra elkülönített Wolt italpultnál lehet átvenni.

A koncertlátogatók eddig a Strongbow-t, a Smirnoff vodkát és a Diavola pizzát kedvelték leginkább, ezeket rendelték leggyakrabban a Wolton keresztül a Budapest Parkban. A szorgalmas Wolt-felhasználók most akár ajándék koncertjegyekhez is juthatnak, hogy egy újabb helyszínen tesztelhessék a szolgáltatást: aki egy hét alatt legalább háromszor rendel a Wolton keresztül, és a Budapest Park Nyereményjáték boltból berakja a kosarába azt a koncertet, amin szeretne részt venni, belépőt nyerhet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: wolt