Olcsó 5G-képes mobilt villanthat a Samsung

Olcsó 5G-képes mobilt villanthat a Samsung
A Samsung szeretné felvenni a versenyt a Redmi és a RealMe olcsó 5G-s telefonjaival, ezért egy saját, belépő szintű 5G-képes készülékkel rukkolhat elő 2021-ben.

Az elmúlt hónapokban a Samsunggal kapcsolatos pletykák jelentős része arról szólt, hogy milyenek lesznek a januárban érkező Galaxy S21-készülékek. A vállalat azonban nem csak csúcskategóriás telefonokkal készül a 2021-es évre - írja a hvg.hu.

GSMArena a Dél-Koreából származó információk alapján arról ír, hogy a Samsung jövőre mutathatja be a belépő szintű 5G-s mobilját, a Galaxy A22-t. Ez az anyaországban nagyjából 200 ezer wonba kerül majd, ami átszámítva körülbelül 55 ezer forintot jelent. A cég célja a készülékkel az, hogy versenyre keljen a nagyon olcsó 5G-s mobilokat kínáló RealMe és Redmi telefonokkal.

Hogy a telefont elhozzák-e Európába is, azt egyelőre nem tudni, de az elsődleges tervek szerint Ázsiában és Indiában találkozhatnak majd vele a vásárlók a boltok polcain. A Galaxy A22 5G-t valamikor 2021 második felében kezdhetik majd el árulni, amit az A21 utódjának szánnak. A gyártó emellett egy másik 5G-s mobilt, a Galaxy A32-t is piacra fogja dobni, ám ennek időpontjáról egyelőre nincs hír. Ezek alapján valószínűleg 2021 első felében mutatkozhat majd be a készülék.

Hogy milyen specifikációval rendelkezik majd az A22, egyelőre nem tudni, de ebbe az árkategóriába a MediaTek Dimensity 700-as, vagy a Qualcomm 6-os sorozatú processzora férhet majd bele.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: mobil, Samsung