Sebők Beatrix

Sebők Beatrix

Sebők Beatrix

Bemutatkozás

Rackhost.hu marketing menedzsereként közel áll hozzám az online marketing és a tech témakör egyaránt. 

Céges szinten több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a szerver hoszting területén. 2011 óta akkreditált domain regisztrátorként tevékenykedünk. Nagy tapasztalattal szolgáljuk ki széles ügyfélkörünket, legyen szó domain regisztrációról, webtárhely szolgáltatásról, virtuális szerverről vagy szerver hosztingról. 

Az interneten történő megjelenés manapság már szinte mindenki számára nélkülözhetetlen követelmény. Éppen ezért célunk, hogy az emberek minél jobban megismerjék a technológia nyújtotta lehetőségeket és ezek előnyét, valamint segítsük őket az online jelenlétük kialakításában, már az első lépésektől kezdve. Technológia és online marketing témájú cikkeinkkel is ezt a célt igyekszünk szolgálni. 

Elérhetőségek 

Weboldal: https://www.rackhost.hu

Facebook: https://www.facebook.com/rackhost/

Instagram: https://www.instagram.com/rackhost_hu/

Tovább az összes cikkéhez

Sebők Beatrix kapcsolódó cikkei

Hogyan válasszunk domain nevet blogunkhoz?

Hogyan válasszunk domain nevet blogunkhoz?

Egy induló bloghoz a név – és ezzel együtt a domain – kiválasztása elsőre egyszerűnek tűnik, tulajdonképpen csak pár betűt és számot kell egymás mellé tennünk A-tól Z-ig, illetve 0-tól 9-ig, de a helyzet nem ilyen egyszerű. Találnunk kell egy céljainknak megfelelő, figyelemfelkeltő, könnyen megjegyezhető, jól márkázható nevet, melyet ráadásul még nem regisztráltak domainként.
Márkavédelem domainekkel

Márkavédelem domainekkel

A márkaépítés fontosságát ma már szinte minden vállalkozó elismeri és sok időt, energiát, pénzt áldoz arra, hogy egyedi, könnyen megjegyezhető és elismert márkát teremtsen.
Elektronikus kereskedelem és domain körkép

Elektronikus kereskedelem és domain körkép

A hazánkban a 2020-ban kezdődő koronavírus járvány nagy változást hozott az élet szinte minden területén, így az elektronikus kereskedelemre is hatást gyakorolt. Az NRC felmérése alapján jelenleg 80% körül van azok aránya, akik évente legalább egyszer rendelnek online. Ez nagyjából a maximum, nem valószínű, hogy az arány jelentősen növekedni tudna a közeljövőben.
A jó hoszting a sikeres weboldal alapja – Mi alapján válasszunk?

A jó hoszting a sikeres weboldal alapja – Mi alapján válasszunk?

A weboldal létrehozásához elengedhetetlen a domain név és a webtárhely szolgáltatás. Ahogy a honlap domain nevének kiválasztásán is sok múlik, úgy a megfelelő és megbízható hoszting szolgáltatás is nagymértékben hozzájárulhat a sikerhez. Lássuk, mire érdemes figyelni!