November 10-én összegyűlik a regionális startup világ Budapest szívében!

November 10-én összegyűlik a regionális startup világ Budapest szívében!
Lépjünk szintet – váljon láthatóvá hazai innovációs és befektetési ökoszisztéma hazai és regionális szinten is! Ezt a célt tűzték ki a szervezők a november 10-én Budapesten sorra kerülő Central European Ecosystem Summit (CEES) kapcsán, ahol felvonul a hazai szereplők színe-java, és számos elismert külföldi szakértő.

A Néprajzi Múzeum vadonatúj konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a CEEcosystem Summit 2023. november 10-én. Ács Zoltán, a Magyar Fintech Szövetség (MAFISZ, illetve angolul HFA) elnöke, és az MBH Fintechlab ügyvezető igazgatója, az esemény egyik szervezője elmondta: „Az esemény célja, hogy a hazai és regionális startupokkal foglalkozó, azok piacra lépését támogató ökoszisztéma tagjai kapcsolódási pontot találhassanak. A startup konferencia összehozza a piaci szereplőket, vállalkozókat és iparági vezetőket, hogy együtt beindítsuk és feltérképezzük Közép-Európa dinamikus innovációs közösségét”. A startup-ökoszisztéma szereplői közül előadnak a Startup Hungary, a Tőkeportál, a Pozi.io, a Future Founders, a HunBan, a frissen alakult ÓUVC, a Startup Grind és még számos szervezet vezetői. De előad az eseményen számos igen neves külföldi szakértő is: a legnagyobb brit crowdfunding platformot, a Seedrs-t alapító Jeff Lynn, az egyik legnagyobb befektetési platform, a Tel-Avivi OurCrowd partnere, Bán Dénes, a MOME innovációs központjának litván vezetője, Lasma Ivaska, valamint a régió egyik legnagyobb kockázatitőke-befektetője, a 500VC török regionális vezetője, Tunya Irkad is előad, ahogy több, az USA-ból hazánkba települt befektető, mint Jared Schrieber és a nemrégen an Interactive Venture Partnershez csatlakozó Mary Alcantra is jelen lesz, ahogy az egyetemi startup programokat a Corvinus oldaláról bemutató Milos Milocsevics is, és a hazai nagyvállalati szektort is képviseli az MVM inkubátorának vezetője, Márton István, hogy csak néhányat ragadjunk ki az 50+ fős előadói gárdából. A késő estébe nyúló eseményt egy zenés-táncos vacsora zárja a múzeumban. Másnap, szombaton délután folytatódhat a kapcsolatépítés az az Unicum túra során, amire a Zwack múzeumban kerül sor, ahol a Füves bár a spontán pitchelésre is helyet ad a Vallalkozas-okosan.hu workshopját követően.

A szervező csapat, Tőkeportál.com, az InnoMaker Partners, a Tech In The City, a Startup Grind Budapest, az Óbuda Uni Venture Capital, az MBH Fintechlab és a Magyar Fintech Szövetség számára kiemelten fontos a best practicek terjedése, az egymás hibából való tanulás, a tudásmegosztás, azaz az ökoszisztéma szervezése.

A részletes program és az igen kedvező árú jegyek az esemény weboldalán találhatóak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Startup, befektetés