Magyar startup nyert díjat Európa vezető energetikai kiállításán

Magyar startup nyert díjat Európa vezető energetikai kiállításán
Rendkívül sikeres félévet tudhat maga mögött a Startup Campus németországi irodájának portfólióvállalata, a MET3R. Innovatív megoldásaikat Európa vezető energetikai szakkiállításán, az Enlit Europe frankfurti állomásán mutatták be. A rendezvény keretében a Four D´s Pitching Festival egyik előadójának is beválasztották őket, ahol megnyerték a ″Demokratizáció″ kategóriát.

A MET3R célja, hogy áthidalja az elektromos járművek és az intelligens hálózat közötti szakadékot. Technológiáik segíthetnek az elektromos járműflottát üzemeltető vállalkozásoknak a flotta töltéseinek optimalizálásában, a töltőhely hálózati terhelésének csökkentésében és működésük fenntarthatóbbá tételében. Ezzel nagyban támogatják a hálózatirányítókat az elektromos járművek töltéséhez kapcsolódó terhelések megértésében és intelligens kezelésében.

Európa vezető energetikai szakkiállításán, a frankfurti Enlit Europe vásáron bebizonyosodott, hogy globális szinten is egyre többen érdeklődnek ezen – most már díjnyertes – magyar innováció iránt. A vásárt megelőzően is bíztató jelnek bizonyult, hogy a magyar startupot beválogatták abba a 24 cégnek helyet adó INNOVATORS ZONE* kiállítói helyszínre, ahonnan végül kategóriájukban ők kerültek ki győztesen. Izgatottan várjuk, milyen sikereket érnek el a jövőben, de ami biztos, hogy a következő Enlit Europe rendezvényen 2023-ban, Párizsban ismét találkozhatunk velük.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!