Albérlet applikáció – új teret nyit a piacon!

Albérlet applikáció – új teret nyit a piacon!
A legújabb albérlet applikáció, az Albee egy innovatív, teljes mértékben magyar fejlesztésű applikáció, amely hatalmas segítség lehet albérlők és bérbeadók számára egyaránt. Sajnos a legtöbb embernek, akinek bármely oldalról megközelítve volt köze bérléshez, van valamilyen rossz tapasztalata. Legyen ez egy trehány bérlő, aki nem akar fizetni, vagy éppen „leéli” az ingatlant, de lehet éppen ellenkezőleg is, egy olyan főbérlő, aki nem szeretne a felújításokkal foglalkozni, vagy éppen nem tiszteli albérlője magánszféráját.

Nem egyszerű megtalálni a tökéletes albérletet. Sokszor nincs is feltöltve kép az adott hirdetéshez, vagy éppen nem minden helyiségről van – ilyenkor gyakran futhatunk bele abba, hogy a képeken nem látható helyiségek nem lettek felújítva, vagy bebútorozva. Sokszor pedig a főbérlő vagy éppen albérlő személyisége a probléma – ez általában kommunikációs eltérésekből adódik, többek között ezen is igyekszik az új applikáció segíteni.

Bérletintézés egyszerűen, egy helyen

Az Albee applikáció célja, hogy a kialakult rossz tendenciákon javítson, megváltoztassák a jelenlegi piaci szokásokat és valóban egy olyan üzleti kapcsolat alakulhasson ki főbérlő és albérlő között, ami tisztességes, átlátható és mindenek előtt korrekt is. A jelenlegi helyzet ugyanis még a mai napig megengedi a szerződés nélküli bérleteket, ahogyan a kauciók mértékére és kezelésére sincs megfelelő szabályzat. Nem is beszélve a vitás helyzetekről, amelyek a szóbeli megegyezésen alapulnak, később pedig egyik fél által sem bizonyíthatók.

Ezekre a problémákra keresett megoldást az alkalmazás, amely teljes körűen digitalizálni kívánja az albérleti piacot. Azzal, hogy a felek közötti kommunikáció már az első pillanatoktól kezdve digitálisan rögzítésre kerül, rengeteg később felmerülő félreértést tudunk elkerülni. Az applikációra fel lehet tölteni az albérlet összes adatát és a fényképeket egyaránt, ezzel megkönnyítve a válogatást.

Az Albee alkalmazás azonban a többi weboldaltól eltérően számos egyéb funkciót is tartogat magában. Az applikáció ugyanis a számlák felöltésére és tárolására is alkalmas, valamint a teendőink is nyomon követhetők ezen keresztül. Ebből kifolyólag mindig tisztában leszünk a fizetendő összegekkel, valamint azt is nyomon tudjuk követni, hogy melyik hónapban mennyit költöttünk a rezsire. Azok számára pedig, akik külföldiek számára adják ki albérleteiket és nem beszélnek közös nyelvet albérlőikkel, az Albee chat funkciója automatikus fordítást tartalmaz, így lényegesen leegyszerűsíti a kommunikációs nehézségeket.

Mindig informálódjunk

Válasszunk akár applikációt, akár elérhető weboldalakat, akár ingatlanközvetítőt, a legfontosabb, hogy mindig informálódjunk. Alaposan nézzük meg az albérletet költözés előtt, mérjük fel a környéket és kérdezzük ki a főbérlőt a pontos részletekről. Legyen szerződésünk, ami minden fontos pontot tisztáz és kérjünk legalább másolatot minden befizetett csekkről. A megfelelő elővigyázatossággal, kommunikációval és tisztelettel sikeres üzletet bonyolíthatunk le mindkét oldal szempontjából!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!