Új szűrők és kreatív funkciók a Google+ Android verziójában

Új szűrők és kreatív funkciók a Google+ Android verziójában
A Google frissítette a Google+ Android verzióját néhány új funkcióval, amelyek a fotókra fókuszálnak.

googleplus2-786x305

Az új változat letölthető a Google Play-ről - írja a The Next Web.

Először is az alkalmazásban most már lehetőséged van arra, hogy elkezdj szerkeszteni egy fotót egy eszközön, majd folytasd egy másikon. Képzeljük el a következő forgatókönyvet: jó minőségű fotókat tölthetsz le az asztali gépedre, majd szerkesztheted bármelyiket a telefonodon és végül néhány utolsó simítást végezhetsz a tableteden.

Ez azért lehetséges, mert a Google minden szerkesztési fázisodat elmenti felhő-alapon. És persze bármikor visszatérhetsz az eredeti verzióhoz is.

06-filters

Ezen kívül az applikáció új szűrőket és kreatív eszközöket is kapott. A cég úgy magyarázza ezt a felhasználóknak, hogy most már „erőteljes eszközkészletük van (mint kivágás és forgatás), 1 érintéses filterek és Snapseed-inspirálta feljavítási opciók (például ’Drama’, ’Retrolux’, ’HDR Scape’)”.

Végül, de nem utolsó sorban pedig adott egy olyan egyszerű nézet, amelyben az egész fotókönyvtáradat láthatod függetlenül attól, hogy a fotóid az aktuális eszközödön vannak-e vagy a felhőben tárolódnak. Emellett dátum szerint is kereshetsz a képek között: az „All” nézetben görgethetsz végig minden elemen.

A nagyon nagy fotókönyvtárak esetében (amelyikben például több ezer fotó is van akár), az alkalmazás nem fog kezdetben minden fotót megjeleníteni. A Google azonban azt mondja, hogy a tervek szerint a még nagyobb könyvtárak is támogatottá válnak „a következő néhány hétben”.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!