Élő ″podcast-közvetítés″ a Digital-Media Hungary-ről a Lounge Group gondozásában.

Élő ″podcast-közvetítés″ a Digital-Media Hungary-ről a Lounge Group gondozásában.
Kétnapos, maratoni interjúsorozattal jelentkezett a Digital-Media Hungary-ről a Lounge Group.

Az esemény első napján Abaházi Csabával, a Retro Rádió műsorvezetőjével a rádiózás, Fischer Gáborral, a TV2 programigazgatójával pedig a tévézés jövőjéről folyt a diskurzus, illetve a saját márkás médiáról Teremi J. Balázzsal, a Lounge Group account directorával beszélgetett Juhász Bálint műsorvezető. Ilku Miklóssal, az Index.hu főszerkesztő-helyettesével a nyomtatott sajtó túlélési esélyeit boncolgatták. Az óriásplakátokban rejlő XXI. századi lehetőségekről Samu Tímea, a JCDecaux vezérigazgatója, a TikTok, a Snapchat és a Twitter hirdetési alternatíváiról és a sales houseok szerepéről pedig Sopov István, az Adaptive ügyvezetője nyilatkozott április 25-én.

A második napon Radnai Péter újságíróval idézhették fel a nézők az elmúlt 30 év médiatörténelmét, míg az ismert tévés Szily Nóra a műsorvezetők és influencerek párhuzamát vették górcső alá. Kovács András Péter segítségével a podcast műfaját ismerhették meg alaposabban a hallgatók, míg Holló Márta – korábbi tévés műsorvezető, most a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója – a jövendőbeli médiaszakembereknek adott javaslatokat, hogy mire figyeljenek, ha érvényesülni szeretnének a hazai kommunikációs iparban. A Z-generációs véleményvezér Trunk Tamással az influencerek felelős tartalomgyártását vitatta meg a műsorvezető.

A beszélgetéseket az online és az offline térben élőben több ezren követték.

A beszélgetések hamarosan elérhetőek lesznek a Lounge Group felületetin.

A délután folyamán pedig reklámokat narrálhattak újra az arra vállalkozók, amely szintén nagy sikert aratott az érdeklődők körében.

A fotók: Digital Hungary

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …