Visszatér a Netflix népszerű romantikus sorozata, megjelent az előzetes

Visszatér a Netflix népszerű romantikus sorozata, megjelent az előzetes
Már csak alig egy hónapot kell várnia a rajongóknak a Netflix sikersorozatának visszatérésére, hiszen májusban érkezik A Bridgerton család harmadik évadának első fele. A folytatásra sem kell sokat várni, hiszen alig egy hónappal később már teljessé is válik az évad.

„Kedves olvasó, ennek a szerzőnek meg kell kérdeznie: mi az elsődleges erő, amely az utunkon vezet minket? Az elménk vagy a szívünk? Talán együtt kellene felfedeznünk a választ” – áll a frappáns felvezető szöveg A Bridgerton család harmadik évadának első előzetese alatt.

Az új szezon összesen nyolc epizódot tartalmaz majd, amelyek két részre oszlanak. Az első négy epizód premierje május 16-án, a következő négy pedig június 13-án debütál a Netflixen.

A Bridgerton család Julia Quinn romantikus bestseller könyvsorozatán alapul. Az első évadban Daphne és férje, Simon, Hastings hercege szerelmi történetét mutatták be. A második évad az ellenségekből szerelmesekké váló Anthony és Kate Sharma románcát göngyölítette fel. A sorozat új epizódjai Colinra és Penelopéra helyezik a hangsúlyt.

Olvasd el a teljes cikket az Index oldalán!

Lead fotó forrás: Netflix

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!