Nevezz Te is! Jó lenne egy kicsit kikattanni? Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra!

Nevezz Te is! Jó lenne egy kicsit kikattanni? Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra!
Ezen a héten még nevezhettek a #kattanjki Fotópályázatra, ahol a szervezők portéfotókat várnak. A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 323.500 Ft értékben.

Ezen a héten még nevezhettek a #kattanjki Fotópályázatra, ahol a szervezők portéfotókat várnak.  A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 323.500 Ft értékben.

Ezen a pályázaton a profik és a hobbifotósok külön kategóriában indulnak. A zsűrit pedig a fotós szakma olyan jeles képviselői alkotják, mint Schram András, Nagy Hajni és Fehér-Tarcsi Erzsébet.

Milyen fotókkal lehet nevezni?

Férfi vagy női portré-, gyerek-, családi, kismama, illetve újszülött fotókat várnak.

Milyen kategóriákban lehet indulni?

Hobbi (amatőr) és profi kategóriában mérettethetik meg magukat a pályázók.

Friss információért és inspirációért érdemes követni a pályázat Facebook oldalát (https://www.facebook.com/kattanjkifotopalyazat), részletes nevezési feltételek pedig a kezdeményezés honlapján találhatók (https://fotopalyazat.com/).

Meddig lehet képeket beküldeni?

A nevezési határidő 2021. április 18. éjfél.

Mi ez az egész #kattanjki?

A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt fotós anyukák indították el. Úgy érezték, be vannak zárva a napokba, kicsit „bekattantak”, próbáltak túlélni, kapaszkodni a szép pillanatokba. Hisznek benne, hogy a fotózás terápia, és nemcsak a fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszik, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”.

A #kattanjki az önzetlen tudásmegosztásról és inspirációról szól. Ez a pályázat pedig a #kattanjki kihívásokból nőtte ki magát, amelynek során különböző témákban várták a fotókat az Instagramon a #kattanjki hashtaggel ellátva, illetve a #kattanjki – inspiráció fotózáshoz Facebook csoportban. A pályázatot két alapító tag, Akszjonovics Aljona és Ihász Ingrid szervezi.

Fotó: https://drive.google.com/file/d/1iHEbJ1MPekL0O8NFpExM99WmbM7Al8N1/view?usp=sharing

Ingrid Ihasz
dreamworldphoto.hu

Facebook, Instagram: @dreamworldphotohu

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ihász Ingrid

Ingrid 15 éves pályfutása során piacvezető vállalatoknál dolgozott ügynökségi és kiadói oldalon (Wavemaker, GroupM, Indamedia), jelenleg a programmatic médiaértékesítéssel foglalkozó HOPPex …