Mindekinek vannak vágyai. Erotika, romantika, pornó

Mindekinek vannak vágyai. Erotika, romantika, pornó
Mindenkinek vannak vágyai, erotikus vágyai is. Az evolúció adománya. Nem véletlenül élvezzük a szexet, amely alapvetően a létfenntartást hivatott szolgálni, de mint oly sok minden másban, ebben is befolyásolhatóak vagyunk.

A pornófilmek sokasága vált könnyen hozzáférhetővé az online térben, ám nem csak a felnőtteknek, hanem akár a legfiatalabbaknak is, hogy aztán egy magányosan töltött időszakban, vagy az esti randi előtti akár doppingnak is használják azt a hölgyek és urak.

A pornófilmek erős hatással, befolyással bírnak szexuális életünkre, gyakran torzítják azt.

E filmek által mást képzelünk a nőkről és a férfiakról, az izgalmukról, a vágyaikról,vagy a péniszek működéséről és sorolhatnám.

Nem, nem azt sugallom, hogy ne nézzenek szexfilmeket, annyit jelzek csupán, hogy az ott látottakat is kezeljük egészséges kétellyel.

Somorjai Martina, szexuálterapeuta, kutató, aki könyvet írt a pornófüggőségről, sőt ő vezette be itthon az érintés nélküli orgamzus fogalmát.

Ezt őszinte és nagyon is emberi beszélgetést, ajánlom meghallgatni akár egyedül, ha már a podcast az intim média megtestesítője, de azt hiszem ezúttal inkább kettesben érdemes a pároddal, hogy legyen mit megbeszélni

Rónyai Júlia ifjú kolléganőm remek érzékkel nyúlt ehhez az izgató témához.

A beszélgetésnek azt a címet adtam: Mindenkinek vannak vágyai. Erotika, romantika: pornó.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Csermely Ákos

Producer, konferenciaszervező, álmodozó.Életpálya évszámokban, utána meg a sztori1981–1996 Magyar Televízió (Külpolitikai Főszerkesztőség, TV2, Kisebbségi és Határontúli Szerkesztőség) 1990–1996 …