Megőrültek a Paramount tévécsatornái április elsején

Megőrültek a Paramount tévécsatornái április elsején
Valami megint nem stimmel április elsején a Paramount csatornáin. Idén húsvét hétfőre esik a tréfálkozók kedvenc napja, a két tévéadó pedig ismét sajátos módon ünnepli meg az alkalmat. Míg az egyik csatorna a Mikulással helyettesíti a tojást hozó nyuszit, a másik alaposan odapörköl neki. A Paramount Network egész napos karácsonyi maratonja mellett ugyanis a Comedy Central híres sztárok roast műsorait tűzi a képernyőre.

A tévénézők az elmúlt évek során már megszokhatták, hogy a Paramount Network és a Comedy Central mindig rendhagyó módon ünnepli meg a bolondok napját. Igazi időutazás volt a „retro nap”, amely során a ’80-as és ’90-es évek legismertebb tévésztárjait szerepeltette a filmcsatorna: Bay Éva és Mohai Gábor, valamint Bozai József narrátor közreműködésével ugyanis 24 órára megidézték a magyar tévézés „hőskorát”. Később egy teljes napon keresztül az időhurkos tematikájú romantikus vígjáték, a Palm Springs szolgáltatta a szórakoztató tartalmat az odakapcsolók számára. Tavaly pedig Arató András, vagyis „Hide the Pain Harold” osztotta ki tévéadásban a legigényesebb trollkommentek díját. Idén sincs kivétel, a húsvétra eső április elsején pedig csak egy a biztos: a nyuszinak nincs kegyelem.

Mi mással is készülne a filmadó a feltámadás vagy a hímes tojások napján, mint egy jókora adag csilingelő száncsengővel és hópihével? Bizony, beköszöntött a karácsony, az április 1-jei hétfőn egész nap ünnepi filmek szolgáltatják a nézők számára a meghitt, családi kikapcsolódást. A sonka és tojás mellé tehát idén ajánlott kiegészítő lehet a mézeskalács és a bejgli is. A Mikulás és a húsvéti nyuszi találkozása az alábbi videóban látható.

Eközben a Comedy Central egy fokkal radikálisabb eszközökhöz nyúlt: az április 1-jei promójában nem helyettesíti, rögtön megpörköli a nyuszit. Van is rá oka, hiszen a humoradó egy különleges roast maratont tart 20:00 órás kezdettel, amelyben óriási világsztárok (Justin Bieber, Charlie Sheen, David Hasselhoff és Pamela Anderson) leégetését nézhetik végig a féktelen szórakozásra vágyók. A tisztítótüzet a műfajban jártas nemzetközi humoristák vagy a célszemélyhez köthető hírességek (köztük Will Ferrell, Mike Tyson, Snoop Dogg vagy Amy Schumer) szolgáltatják. A polgárpukkasztó műsor sajátos stílusa valódi bűnös élvezetet nyújthat egy ilyen ünnepi napon.

„Közhelynek számít, hogy Magyarország filmgyártó nagyhatalom, de a legjobb stábok és legfejlettebb technikák ma már a kis produkciók számára is elérhetőek. Ezeket a szpotokat másodpercenként ezer képkockában rögzítettük, és lehetőségünk volt Rocket Cinema Robottal dolgozni. A pirotechnika terén pedig olyan szakemberek voltak a segítségünkre, akik hollywoodi nagyjátékfilmek SFX mestereiként is számtalanszor bizonyítottak már” – mondta Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

Április 1-jén egész nap karácsony filmek a Paramount Network műsorán, 20:00 órakor pedig roast-maraton a Comedy Central képernyőjén!

Fotokredit: Sipos Zsófia

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Paramount, húsvét, film