Még lehet nevezni a Levegő Munkacsoport fotópályázatára!

Még lehet nevezni a Levegő Munkacsoport fotópályázatára!
A Levegő Munkacsoport augusztus végéig meghosszabbította „Hogyan tárolod a kerékpárodat?” elnevezésű fotópályázatát – olvasható a civil szervezet Facebook-oldalán.

„Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség adatai szerint az Európai Unióban Bulgária mellett Magyarországon hal meg évente a legtöbb ember a légszennyezettség miatt (lakosságarányosan számítva). Az autózás lecserélése fenntartható közlekedési módokra kulcsfontosságú egy élhető jövő érdekében – mondta Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke.

A fotópályázatot a Tiszta Városok Kampány részeként hirdették meg. Célja, hogy még inkább ösztönözze a lakosságot a kerékpárhasználatra, egyúttal pedig szeretné felhívni a figyelmet a biztonságos és kényelmes kerékpártárolási lehetőségek megteremtésének szükségességére.

A jelentkezőknek azt kell megmutatniuk, hogy milyen érdekes, vicces, illetve különleges módon tárolják a biciklijüket. A 25 legkreatívabb képet a Levegő Munkacsoport a Facebook oldalán teszi közzé, a legtöbb like-ot kapó három alkotás nyereményben részesül. A képeket 2022. augusztus 31-én 18 óráig lehet beküldeni a levego@levego.hucímre.

További információ:

  • Szegő Judit környezetkutató, a Levegő Munkacsoport projektvezetője, szego.judit@levego.hu, 06 20 411 8456
  • Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke: lukacs@levego.hu, 06 20 411 4727
  • Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse: vargha.marton@levego.hu, 06 30 350 1835

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!