Jennifer Aniston többször kisétált a ″Jóbarátok: Újra együtt″ forgatásáról

Jennifer Aniston többször kisétált a ″Jóbarátok: Újra együtt″ forgatásáról
Jennifer Aniston miatt többször meg kellett állni a Jóbarátok: Újra együtt epizód forgatása közben, mivel a színésznőt váratlan módon felkavarták a régi emlékek.

Jennifer Aniston, a Jóbarátok Rachel-je egy The Hollywood Reportnek adott interjúban mesélt arról, hogy a sorozat reunion epizódjának forgatásáról többször ki kellett mennie megnyugodni a felkavaró emlékek miatt – írja a 24.hu.

„Fogalmam sincs, hogy tudták megvágni” – mondta a színésznő.

Az interjúban nem fejtette ki, hogy konkrétan milyen emlékek kavarták fel ennyire, azt viszont elmondta, hogy a jövővel kapcsolatos elvárásai nem jöttek be:

Az időutazás nehéz dolog. Annyira naivak voltunk, ahogy úgy álltunk a dolog elé, hogy mennyire jó buli lesz, összerakják a díszleteket, épp olyanra, amilyenek voltak. Aztán odamész, és eszedbe jut, hogy nahát, milyen régen nem gondoltam arra az időszakra, amikor utoljára itt jártam. Meglepődtem, mert olyan volt, hogy »hello, múlt, emlékszel rám? Emlékszel, mekkora szívás volt? Azt hitted, minden előtted áll, és az élet egyszerűen csodálatos lesz, és aztán életed talán legnehezebb időszakán mentél keresztül.”

Hozzátette, hogy a sorozat nélkül, ma nem lenne ugyanaz a nő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!