Húsvéti műsorkínálat a TV2 Csoport csatornáin

Húsvéti műsorkínálat a TV2 Csoport csatornáin
A négynapos ünnepi hétvégén is változatos programkínálattal várja a nézőket a TV2 Csoport. A főcsatornán Nagypénteken és Húsvéthétfőn is lesz Mokka, este Házasság első látásra és Hazatalálsz, vasárnap pedig a Next Top Model Hungary a megszokott időben látható. A kábelcsatornák változatos filmkínálattal, akciómozikkal, vígjátékokkal és családi filmekkel szórakoztatják a tévénézőket.

Pénteken este a Tények Plusz után a Házasság első látásra párkapcsolati realityben folytatódik a közös terápia, ahol a hat házaspár elbeszélget a szakértőkkel a kapcsolatukat érintő problémákról és kapnak egy új feladatot is, ami segíthet erősíteni a szövetségeiket. A Hazatalálsz pénteki epizódjában Dénes nyomozása tragédiába torkollik, amiben Tamás és Raja is érintett. A Next Top Model Hungary következő részében a lányokat első külföldi kihívásukra, a gyönyörű Kanári-szigetekre repíti a műsor. A mesés környezet azonban nem feledteti az együttélés nehézségeit, a feladatok alatt pedig egyre jobban elmérgesednek a modellek közti konfliktusok. A műsor vasárnap este 18:55-kor kezdődik.

TV2

  • március 29. péntek 19:55 Házasság első látásra, 21:20 Hazatalálsz
  • március 31. vasárnap 18:55 Next Top Model Hungary
  • április 1. hétfő 19:30 Házasság első látásra, 20:55 Hazatalálsz

A Mozi+ a már megszokott program arculatot követve akciófilm dömpinggel készül az erre fogékonyaknak, 29-én pénteken este előbb Jean Reno klasszikusa, a Wasabi – mar, mint a mustár, majd 21 órától a megunhatatlan Die Hard sorozat 4. része kerül terítékre. Március 30-án 19:20-tól Jason Statham-é a képernyő A szállító 2-vel, majd Liam Hemsworth és Jeff Goldblum alakítanak nagyot A függetlenség napja: Feltámadás című filmben. Vasárnap 18:20-tól az Csatahajó, 21 órától pedig az Orvlövész lesz műsoron, míg hétfőn főműsoridőben a Free Guy (18:45), majd a Die Hard: Drágább, mint az életed (21:00) zárják az ünnepi hétvégét.

Aki az akció helyett romantikus filmekre vágyik, mindenképp kapcsoljon a Moziverzumra, hiszen családi romcom tematika várja, a filmek között olyan klasszikusok jönnek, mint március 29-én este a Kilenc élet Kevin Spacey-vel és Jennifer Garnerrel, március 31-én este a Szörnyviadal, ami országos tévés premier, amit A farkas és az oroszlán című családi mozi követ. A hosszú hétvégét 1-jén este A biztonság záloga és a Jason Bourne zárja.

A SuperTV2-n pénteken, szombaton és vasárnap 20 órától a már klasszikussá vált magyar vígjáték, az Üvegtigris lesz műsoron, hétfőn pedig 21 órától országos TV premier látható a csatornán, a Nyitva című magyar film, Kovács Lehel és Radnay Csilla főszereplésével.

A Prime-on a hétórási műsorsávban pénteken a Vadon hívó szava, szombaton a Kegyenc fegyenc, 21 órától pedig a Csak semmi pánik és a Ponyvaregény lesz műsoron, de vasárnap képernyőre tűzik Kusturica örökzöldjét, a Macska-jajt (18:15), Húsvéthétfőn pedig a Nagyfater elszabadul című mozit is (21:00)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, húsvét, tv műsor