Hogyan töröld a keresési előzményeidet Facebookon?

Amikor rákeresel valamire Facebookon, a keresési kifejezéseid elraktározódnak a Tevékenységnaplódban. Most megmutatjuk, hogyan tekintheted meg ezeket (és miként törölheted mindet, ha úgy kívánod)!

A Tevékenységnaplót csak Te láthatod. Ha törölni akarod a régi kereséseidet bármilyen okból vagy csak elfelejtetted valamelyik tevékenységedet és ellenőrizni akarod, nagyon könnyen megtalálhatod ezt a "tárhelyet" – írja a Life Hacker.

A Facebook jobb felső sarkában kattints a fogaskerék ikonra, ott pedig válaszd a Tevékenységnaplót (Activity Log)! Ott találd meg a „Továbbiak” (More) gombot a bal oldali sávban, hogy felbukkanjon a „Keresés” (Search) opció! Kattints erre, hogy megnézhesd a keresési előzményeidet! A törlésükhöz pedig a jobb felső sarokban lévő „Keresési előzmények törlése” lehetőséget kell választanod.

Olyan beállítást nem találtunk, ami teljes egészében eltünteti ezeket az előzményeket, de ezeket a posztokat csak Te látod, ezért ez nem jelenthet óriási gondot.

19h0xesgtaztvjpg

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …