Hogy mit mondott?! Káromkodni kezdtek a hollywoodi sztárok

Hogy mit mondott?! Káromkodni kezdtek a hollywoodi sztárok
Eddie Murphy olcsó szo**ért fizetne, Robert Downey Jr. pedig arról mesél, milyen fontos elcsípni a f*****t. A tíz éves magyar Paramount Network az indokolatlan cenzúra videók mintájára egy interaktív játékban teszteli a filmrajongók piszkos fantáziáját.

Az interneten villámgyorsan terjedtek azok a videók, ahol ismert sorozatokból és filmekből a nem megfelelő szavakat sípolták ki, és ezzel új kontextust teremtettek a jeleneteknek. A tizedik évfordulóját egy rendhagyó „szülihónappal” ünneplő Paramount Network most játékra hívja a nézők szabad asszociációját – vajon tényleg ennyire mocskosul beszélnek a Kickboxer vagy az Amerikába jöttem szereplői? Az alábbi hivatalos oldalon adhatnak választ a játékosok, milyen szavak hangzanak el valóban az emlékezetes filmjelenetekben.

A Paramount Network – amelynek ünnepi animációs promója itt található – egész márciusban közönségkedvenc filmekkel várja a nézőket: 31 napon 31 ikonikus darabbal. Emellett egy rendhagyó budapesti filmtúrát is elindított, amely során népszerű alkotások magyarországi helyszíneit járhatják be a mozifanatikusok. További információk a filmcsatorna „szülihónapjának” aktivitásairól az alábbi linken.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!