Gyűrűk ura rajongók figyelem! Megvan a sorozat premierjének dátuma

Gyűrűk ura rajongók figyelem! Megvan a sorozat premierjének dátuma
Végre kiderült néhány részlet a még 2017-ben bejelentett Gyűrűk ura sorozatról. A rajongók már beírhatják a naptárba a premier dátumát.

Négy évvel ezelőtt jelentette be az Amazon Prime a rajongók legnagyobb örömére, hogy sorozatként folytatódik a nagysikerű A gyűrűk ura filmtrilógia. Eddig viszont semmilyen részlet nem került napvilágra a produkcióval kapcsolatban. Ahogy a hvg.hu írja, a forgatások már tavaly februárban elkezdődtek, a megjelenésről azonban sokáig nem kaptak hírt a szériát váró rajongók.

A titokra végre fény derült: az Amazon hivatalosan bejelentette, hogy a Gyűrűk ura néven futó sorozatuk premierjét 2022. szeptember 2-án kezdik sugározni. Érdemes megjegyezni ezt a dátumot minden rajongónak, aki kíváncsi, hogy milyen új kalandokkal találkoznak kedvenceink Középfölde univerzumában.

A premier dátuma mellett az első hivatalos fotó is felkerült a Twitterre, melyen egy magányos alak Gondor fővárosát, Minas Tirith-et szemléli.

 

A készítők annyira bíznak a sikerben, hogy bár az első éved még el sem készült, 2019-ben már bejelentették a sorozat második évadját is.

Az első évad epizódjainak izgalmait hetente követhetjük majd figyelemmel az Amazon Prime streamcsatornán – derül ki a mashable.com cikkéből.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!