Fotópályázatot hirdet a MediaMarkt

Fotópályázatot hirdet a MediaMarkt
Idén hatodik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát a MediaMarkt, amire szeptember 30-ig várják a szervezők a pályaműveket, amatőr és profi fotósok egyaránt megmutathatják munkáikat.

A három fődíj mellett idén is lesz közönségszavazás, mely keretében a zsűri által kiválasztott legjobb 50 képre lehet majd voksokat leadni az áruház Facebook oldalán. Természet, Hulladékgazdálkodás, Fekete-fehér, Portré és Életképek kategóriába küldhetnek be fotókat a versenyzők. A beérkezett pályaművek elbírálására a MediaMarkt idén is a fényképészet hazai, neves szakértőit kérte fel, Mekli Zoltán és Neményi Márton személyében, Horváth Imre zsűrielnök vezetésével.

„A pályázat kiváló lehetőséget biztosít minden fotós számára, legyen szó tapasztalt pályázókról, vagy olyanokról, akik fotós képességeiket még próbálgatják, de szeretnék a nagyközönség előtt is megmutatni munkájukat és megméretni magukat” – mondta el Horváth Imre, a MediaMarkt Fotópályázatának zsűrielnöke. „A versenyben nem csupán saját fotóikat oszthatják meg másokkal, de a többi pályázó munkáiból is tanulhatnak, így a résztvevők nemcsak értékes eszközökkel, hanem új ötletekkel is gazdagodhatnak” – zárta gondolatait Horváth Imre.

A pályaműveket 2021. július 29. és szeptember 30. között várják a szervezők. A kategóriák győztese 150.000, míg az ezüstérmes 50.000, a harmadik helyezett pedig 25.000 forint értékű kupont nyer, amit bármelyik MediaMarkt áruházban felhasználhat fényképezőgép és/vagy objektív vásárlására.

A zsűri által 2021. október 1-től október 20-ig kiválasztott legjobb 50 képet a MediaMarkt saját Facebook oldalán szavazásra bocsátja 2021. október 21-től 2021.november 4-ig és a legtöbb szavazatot kapott kép egy 50.000 forint értékű MediaMarkt ajándékkártya közönségdíjban részesül.

A győztesek névsora várhatóan 2021. november 6-12. között kerül ki az üzletlánc weboldalára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!