Farkas Zsombor és Hunor új számára még az influencerek is ráharaptak

Farkas Zsombor és Hunor új számára még az influencerek is ráharaptak
Farkas Zsombor és Hunor legújabb, Gyere nyár című nemrég megjelent dalát annyira megszerette a fiatal generáció, hogy még a legmenőbb TikTokkerek is erre készítik az újabbnál újabb videóikat. A közkedvelt énekes-dalszerző a legújabb számát ráadásul a testvérével, Hunorral közösen készítette.

Farkas Zsombor és Hunor első közös, Gyere nyár című dala a közelmúltban debütált a legnagyobb videómegosztó és zene streaming oldalakon. A pörgős, nyári hangulatú szerzemény hamar népszerűvé vált napjaink egyik legnépszerűbb közösségi média platformján, a TikTokon is.

„A koronavírus-járvány hazai helyzetének javulása újra lehetővé tette, hogy az idei nyáron fellélegezhessünk és együtt bulizhassunk, szórakozhassunk a barátainkkal, szeretteinkkel. A legújabb, öcsémmel közösen készített dalunk ehhez ad remek alapot, mely beindítja a nyári estéket” – mondta Farkas Zsombor.

Gyere nyár, gyere TikTok

A dal nemcsak a megszokott videó- és zenemegosztó portálokon debütált, hanem a TikTokon is nagy sikert aratott és egy új trend kibontakozását mutatja (https://tinyurl.hu/GfFZ/). Ugyanis a nemrég megjelent zeneszámra több népszerű TikTokker is készített már posztokat, többek között a közel 150 ezer követőt és 10 millió lájkot magának tudó Balogh Balázs (@baloghbazs) is.

Farkasok a budapesti éjszakában

Farkas Zsombor bár most készített először közös dalt a testvérével, Hunorral, azonban a szám sikerét elnézve nem kizárt, hogy a jövőben is láthatunk még erre példát.

„Nagyon élveztem mind a klipforgatást, mind pedig a stúdiómunkálatokat. Úgy érzem nagyon megtaláltam benne magamat. Az egésznek nagyon jó, önfeledt hangulata volt. Szuper volt a bátyámmal együtt dolgozni, aki a tapasztalatai révén sokat tudott segíteni” – nyilatkozta Farkas Zsombor testvére, Hunor.

Világsztárok a fővárosban

A dalhoz készült klipben olyan népszerű budapesti jellegzetességeknél is feltűnnek a Farkas testvérek, mint a Szabadság híd, a Bálna, a Váci utca, a Gozsdu-udvar és a Deák tér. Ezek a forgatási helyek nem véletlenül kerültek kiválasztásra, hiszen nevük sokszor egybeforr a budapesti éjszakával is. A főváros belvárosi részei ráadásul nem csak a hazai sztárok és a bulizók közkedvelt helyszínei. Csak az idén már több nemzetközileg is ismert híresség megfordult ezeken a színhelyeken. A közelmúltban Oscar Isaac és Ethan Hawke, valamint a közismert, magyar felmenőkkel is rendelkező Jamie Lee Curtis is többször posztolt Budapestről. Sőt, akár a Jumanji sztárjával, Kevin Harttal is összefuthattunk a főváros utcáin, így csak egy hajszálon múlt, hogy Farkas Zsombor és Hunor közös klipjébe is bele ne sétáljon egy amerikai filmcsillag.

Ha a nemzetközi filmipart nem is, de az éjszakai hangulatot nagy mértékben támogathatja a Gyere nyár című dal, melynek izgalmas refrénjétől a pulzusszámunk is megugrik:

„Gyere még, gyere nyár!

A szívem úgy kalapál!

Míg a szél el nem ül,

Mi nem vagyunk egyedül!”

Farkas Zsombor x Hunor – Gyere nyár című slágere teljes hosszában meghallgatható többek között a PA Records YouTube oldalán is:

Farkas Zsomborról:

A tehetséges, debreceni születésű énekes-dalszerző 6 éves korában kezdte zenei karrierét. A sokoldalú zenész pályafutása első szakaszában gitározni tanult, majd ezt követően az énekléssel kezdett el komolyabban foglalkozni. Szakmai felkészültségéhez hozzájárult a Bartók Béla Zeneiskola, a debreceni Rocksuli, valamint a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Képzése is. Farkas Zsombor 2016-ban alapította meg saját zenekarát, a Privát Affért, 2017 óta pedig szólókarrierjét is építi. Emellett szerzőként és producerként is tevékenykedik, amely jelenleg a 2021-ben elindított PA Records nevű lemezkiadó és produkciós vállalkozás keretein belül valósul meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!