Az Instagram felhasználók 10 típusa

Az Instagram felhasználók 10 típusa
Az Instagram egy nagyszerű alkalmazás kreatív és egyedi képek megosztására. Ennek ellenére be kell vallanunk, hogy lassan kezdünk néhány mintát látni, amiket követnek a felhasználók. A hihetetlenül alapos és tudományos folyamat során pedig besoroltuk őket 10 típusba.

Ezek a felhasználók mindenütt ott vannak, belépnek és kisétálnak az életünkből és a hírfolyamunkból – írja a Mashable. Azonnal felismered őket – ők a barátaid, a családod, a kollégiáid. Ők Te vagy. Nézd át a listát, hátha felismersz néhányat vagy rájössz, kiket hagytunk ki!

1. A kajás

A kajások minden egyes étkezésükről készítenek képeket, amiket azóta fogyasztanak, hogy az Instagram elindult 2010-ben. A költségvetésük 80 százaléka emellett sushira és cronutra megy el.

foodie

2. A tejeskávé művész

Ez az Instagram felhasználó minden egyes napon fotózik a „latte” művészet jegyében. Már 30 napja nem aludt és még mindig van benne erő, hogy meglássa a szépséget a dekoratív habban.

coffee-art-clear

3. A pár, amely együtt „instázik”

Közös a fiókjuk és már annyiszor lőtték el ugyanazt a képet, hogy az arcuk mintha kezdene eggyé válni.

merged-couple-clear

4. Az „örökké szabadságon vagyok”

Rio de Janeiro, Cancún, Harry Potter World – ez a pár mindig vakáción van és folyton posztolja a képeket. A Google-nél dolgoznak? Vagy az ő tulajdonukban van a Google? Hogyan engedhetnek meg maguknak ennyi nyaralást? Utálod őket, a vonzó arcukat, a napbarnított testüket és a tökéletes életüket.

vacationers-clear

5. A „nosztalgiázzunk minden nap”

Az úgynevezett „Throwback Thursday” szindrómáról van szó, ami ezen felhasználók esetében heti egy napot tesz ki. Visszaél a rendszerrel és soha véget nem érően posztolja magáról a kínos gyermekkori fotókat. Most már le kellene nyugodni.

tbt-guy-clear

6. A gyakran repülő

Örökösen kirepül és berepül a JFK reptérre és feladatának érzi, hogy minden városi látványosságot és az összes repülőszárnyat elhozza neked az idővonaladra.

pilot-clear

7. A beképzelt lány

Csak, mert olyan napja van, Újévkor, az esküvője napján, és így tovább – ez a felhasználó sosem hagyja abba a saját magáról készített képek posztolását. A legrosszabb rész: ugyanazt az arcot vágja minden egyes fotón.

selfie-girl-clear

8. Mr. Rosszhírű

Kábítószerezés, fegyvereladás, 15 másodperces felvétel a legutóbbi orrvadász kirándulásáról – ő az, aki nem igazán érti a „nyilvános profil” fogalmát.

illegal-guy-clear

9. A kutyás lány

Mit is mondhatunk? Ez a lány imádja a kutyákat. Egyáltalán hány kutyája van pontosan? Valakinek rá kellene néznie!

dog-girl-clear

10. A hidak trollja

Ez a felhasználó a hidakért van oda. Híd mellett dolgozik, minden nap azon keresztül ingázik, netalán alatta lakik – nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy minden lehetséges szögből megörökíti a hídját.

bridgetroll-clear

Milyen tipikus Instagram felhasználót tudsz még említeni?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …