Új pénzügyi igazgató a TV2 Csoportnál

Új pénzügyi igazgató a TV2 Csoportnál
2023 júniusától Tóth Bence a TV2 Csoport új pénzügyi igazgatója, Hajós Andrea az Igazgatóság elnökének tanácsadójaként folytatja.

Változás történt a TV2 Csoport felsővezetésében, Hajós Andreát Tóth Bence váltja a pénzügyi igazgatói pozícióban. Hajós Andrea három év után távozik a posztról, és az Igazgatóság elnökének tanácsadójaként folytatja pályafutását.

Tóth Bence a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett számvitel szakon. Nyolc évig az Ernst&Young-nál dolgozott, majd 2013-ban csatlakozott az RTL Magyarországhoz, 2016-ban nevezték ki pénzügyi igazgatónak. A vállalattól 2022-ben távozott. Pénzügyi igazgatóként a TV2 Média Csoport pénzügyi működéséért, valamint a nemzetközi és üzletfejlesztési projektek pénzügyi kérdéseiért is felel.

- Nagyon örülök, hogy Tóth Bence abban a pillanatban csatlakozott a TV2 Média Csoporthoz, amikor piacvezetővé váltunk és biztos vagyok benne, hogy a magyar médiapiacon és nemzetközi szinten szerzett széleskörű tapasztalata nagyban hozzájárul a további növekedésünkhöz és nemzetközi terjeszkedésünkhöz – tette hozzá Pavel Stanchev, vezérigazgató.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!