Új kommunikációs vezető a Porsche Hungariánál

Új kommunikációs vezető a Porsche Hungariánál
A Škoda marketing menedzserét, Bognár Tamást nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezetése a vállalat kommunikációs vezetőjének, április 15-től kezdődően.

A szakember 2019-ben csatlakozott a Porsche Hungaria csapatához, ahol eddig a Škoda márka marketingvezetői feladatait látta el. A megbízói oldalt megelőzően ügynökségi és médiaoldalon szerzett komolyabb tapasztalatot az elmúlt 13 évben.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan vállalatnál folytathatom karrieremet az új megbízással, mint a Porsche Hungaria. Magyarország legnagyobb autóimportőreként a szektor egy nagyon dinamikus és kihívásokkal teli időszakában izgatottan várom, hogy a hozzánk tartozó igazán kivételes márkákkal és kollégákkal közösen építhessük tovább jövőt.”

Az új kommunikációs vezető feladatai közé tartozik a Volkswagen, a Volkswagen Haszonjárművek, az Audi, a SEAT, a CUPRA, a Škoda, a Das WeltAuto és a Moon márkák PR és sajtókapcsolatainak ápolása, valamint az importőr médiakapcsolatainak koordinálása, erősítése. A Porsche Hungaria külső kommunikációjának támogatásán túl, a márkakereskedői hálózat kommunikációs tevékenységének segítése és a céges rendezvények szervezése is a kommunikációs osztály kiemelt feladata.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!