Új Technológiai igazgató az RTL Magyarországnál

Új Technológiai igazgató az RTL Magyarországnál
Tapasztalt szakemberrel bővül a RTL Magyarország vezetősége: Sárdy Tibor Technológiai igazgatóként csatlakozik a médiavállalathoz. A Graphisoftnál közel 20 éven át dolgozó szakember 2021. november 22-től tölti be új pozícióját.

Sárdy Tibor személyében egy nagy szakmai múlttal rendelkező szakember érkezik Technológiai igazgatóként az RTL Magyarországhoz, aki az üzleti stratégiát innovatív technológiai megoldásokra fordítja és a vállalat minden területét képes kiemelkedő fejlesztésekkel támogatni.

"Izgalommal vegyes várakozással csatlakozom Magyarország vezető tartalomszolgáltatójához. Célom, hogy a csoport üzleti stratégiájának megvalósítását egy új, az innovációt előtérbe helyező technológiai stratégia megalkotásával, és ehhez kapcsolódó technikai és informatikai megoldások bevezetésével támogassam” – mondta Sárdy Tibor.

A szakember közel húsz éven át dolgozott a több mint száz országban tevékenykedő Graphisoftnál. 2000-2010 között IT igazgatói pozícióban, majd 2018 végéig IT és üzleti rendszerek igazgatójaként látta el feladatait. Az elmúlt pár évben független tanácsadóként segítette több nagyvállat és startup munkáját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!