Távozik Szabó Zoltán, az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

Távozik Szabó Zoltán, az RTL marketing és kommunikációs igazgatója
Az egykoron az Indexnél dolgozó szakember több mint két év után hagyja el a televíziós médiavállalat marketing és kommunikációs igazgatói posztját.

A médiavállalat a Media1-hez eljuttatott közleménye szerint Szabó Zoltán közös megegyezéssel távozik az RTL Magyarországtól, méghozzá már mától, február 2-tól.

Szabó 2020. december 1. óta töltötte be a pozíciót, ahová az Index szétesésekor, a kiadó egyik igazgatói posztjáról érkezett.

Az RTL közleménye szerint a szakember az elmúlt több mint két év alatt számos kiemelt és sikeres marketing és kommunikációs projekten dolgozott: a műsorkampányok mellett az RTL digitális termékeinek megújításán és az rtl.hu díjnyertes bevezetőkampányán. Szabó csapatának vezetésével zajlott az RTL 2022-es teljes arculatváltása, és az általa vezette igazgatóság dolgozott az RTL+ és az ott debütáló sorozatok sikeres bevezetőkampányain.

Az RTL a közleményében köszönetét fejezi ki Szabó Zoltánnak, amiért egy, a vállalat számára kiemelt időszakban támogatta munkájával az RTL megújulását. További karrierjéhez sok sikert kíván a vállalat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: szabó zoltán, RTL