Kreatívokkal erősít a feat.

Kreatívokkal erősít a feat.
A feat. több kreatív poszton is erősít 2021. tavaszán - Head of Art pozícióban Béky Patrik, szövegíróként pedig Futó Roland kezd az ügynökségnél áprilistól.

Az idén második születésnapját ünneplő cég folyamatosan bövülő ügyfélköre még magasabb szintű kiszolgálása érdekében két új tehetséges szakemberrel bővíti kreatív csapatát - a cég art szekciójának élére Béky Patrik érkezik a DDB-től, ahol Senior Art Directorként olyan brandek kommunikációjáért volt felelős, mint a McDonald’s vagy a Telekom.

Béky Patrik (Head of Art)

Futó Roland az elmúlt években a Greenroom szövegírójaként olyan márkákon dolgozott, mint a MOL, Groupama vagy a Scitec.

Futó Roland (Copywriter)

Persely Tamás, a feat. kreatívigazgatója a növekedésről elmesélte:

A feat. hosszútávú missziója, hogy a bővülést minden esetben olyan szakemberek bevonásával valósítsa meg, akiknek a gondolkodásmódja, elhivatottsága, szakma iránti rajongása hasonló azokéhoz, akik a céget alapították. Akikkel nem csak egy munkaviszony, hanem egy olyan kreatív kollaboráció jöhet létre, amiben a felek többet hozhatnak ki egymásból.

Biztos vagyok abban, hogy Patrik és Roli ki tud majd teljesedni a feat.-nél, és közösen olyan dolgokat hozhatunk létre, amire mindannyian büszkék leszünk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kreatív, feat.