Ismerje meg a Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának jelöltjeit!

Ismerje meg a Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának jelöltjeit!
Ön most a Digital Hungary Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának oldalán van. Itt megtalálja a jelöltek bemutatását, és útmutatót a szavazáshoz. Segítsen Ön is eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat CÉGVEZETÉS kategóriában!

Hétfős szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni szeptember 30-án éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 4-én, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon)szavazatok leadására ITT.

Ismerje meg a Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának jelöltjeit!

Dr. Csató Gábor Országos Mentőszolgálat, főigazgató

Dr. Csató Gábor sikereiért és munkájának eredményeiért 10 millió magyar ember lehet hálás. Az elmúlt 5 évben (2017-es kinevezése óta) ugyanis alapjaiban újította meg és fejlesztette tovább a magyar Országos Mentőszolgálat működését és szervezeti kultúráját. Vezetői tevékenysége középpontjába a digitalizációt, a működési hatékonyságnövelést, valamint a széleskörű közösségi beágyazottságot helyezte. Az OMSZ mindhárom területen olyan projekteket valósított meg kimagasló minőséggel, amelyek akármelyik versenypiaci nagyvállalatnál is megállnák a helyüket. Csakhogy itt ezek a reformok egy államigazgatási-közszolgálati közegben mentek végbe, csupán néhány év alatt. Miközben a szervezet a COVID miatt az elmúlt fél évszázad talán legnagyobb leterheltsége alatt működött. Mindezt pedig Gábor a saját halk, szerény, mindig mosolygós stílusával valósította meg. Ő olyan példakép, akire 100%-ig igaz: Bárcsak még sok száz ilyen vezető és szakértő reformer lenne Magyarországon, de különösen a közszolgálati területen. Jobb hely lenne az ország és mindannyian még jobban érezhetnénk magunkat benne.

Kende-Hofherr Krisztina TMC Group, alapító, ügyvezető

A Csoport alappillére a TMC Management, az első amerikai mintára felépített közismert és népszerű televíziósokat, színészeket, zenészeket, sportolókat, képviselő sztármenedzsment ügynökség Magyarországon. Krisztina, akit egyszerűen KHK-ként is ismerünk, a hazai média- és kommunikációs piac egyik meghatározó alakja, aki a magánszférába való 2004-es kilépése előtt a TV2 kommunikációs igazgatója, azt megelőzően a Sláger Rádió kereskedelmi és marketing igazgatója volt. Itt sajátíthatta el az amerikai munkamódszereket, látásmódot és maximalizmust. Az Emmis International magyarországi rádiójának egyik vezetőjeként számos alkalommal vett részt kommunikációs-, értékesítési és branding workshopon és továbbképzésen az Egyesült Államokban, ami nagyban meghatározza mai munkamódszereit és a feladatokhoz való hozzáállását. 2015 óta állandó szereplője a FORBES magazin legbefolyásosabb magyar nők listájának, legutóbb, idén a 7. helyen szerepelt. Állandóan alkot. Nevéhez fűzödik a NőComment! talk show színpadi változata, és az azonos című televízió műsor, az ÉdesKettes színpadi sütő-show, a Férfiszemmel show és számos YouTube sorozat. Társtulajdonos a Ken!Media kommunikációs és PR ügynökségben és hazánk legújabb on-line gasztro magazinjában, a Foodynyben.

Prohászka Andrea Tutti Kft., ügyvezető igazgató

Az értékteremtés vágya, “az ember alkotni született” vezérelv vitte előre a siker útján a 100%-ig magyar tulajdonban lévő, 2021-ben már 6 milliárd forint éves árbevételű Tutti Kft. vezetőségét és munkatársait az elmúlt évtizedeken át. A céget Prohászka Ottó – Andrea édesapja – vezetésével négyen alapították 1986-ban, akkor szabadalmaztatott fagylaltpor gyártással vetették meg a lábukat a piacon, és azóta a magyar élelmiszeripar meghatározó tagjává váltak. A gazdasági stabilitás, a fenntarthatóság érdekében sikeres generációváltás is lezajlott: ma már Andrea építi tovább a menedzsmenttel együttműködésben a vállalkozást ügyvezető igazgatóként. A három gyermekes édesanya három éve, a covid indulása, és a céges történelmük legnagyobb beruházása előtt nem sokkal vette át a cég irányítását. Ma már az ő gyermekei, sőt, testvére gyermekei is a Tuttiban akarnak dolgozni majd felnőttként – igazán valóra válnak az álmaik. A mai napig a legfőbb értékeik a minőség, a rugalmasság, az innováció, a vevőközpontúság és a családias, baráti légkör. Óriási hitük, a szorgalmas munka, a korrekt üzleti magatartás, a kitartás, a kis lépések taktikája, a józan paraszti ész uralma, a nyereség visszaforgatása a cégbe, hosszú távon kifizetődőnek bizonyult.

Sárospataki Albert Billingo, vezérigazgató

Sárospataki Albert most már 8 éve építi kitartóan többszörösen díjazott vállalkozását, a Billingo-t. Ami kezdetben “csak” egy teljesen újszerű saját fejlesztésű, modern, digitális alapokra helyezett könyvelő szoftvernek indult, az mostanra egy olyan átfogó üzleti ügyviteli felületté fejlődött, ami sok tízezer magyar egyéni-, kis- és közepes vállalkozónak teszi lehetővé a cégeik egyszerű és szakszerű pénzügyi működtetését. Ráadásul mindezt egy olyan piacon és környezetben érte el Albert, amit évről évre akár alapjaiban alakítanak át a mindenkori jogszabályi változások. Ennek ellenére képes a csapatát egy stabil növekedési vízió felé vezetni és kimagasló gyorsasággal, valamint irigylésre méltó helyzetfelismerő képességgel reagálni a folyamatos vállalkozásokra. Ha Amerikában vállalkozna, Albert mostanra már biztosan többszörösen ‘befutott’ startupper lenne annak mindenféle (főleg anyagi…) előnyeivel. Ő viszont tudatosan itt Magyarországon épít olyan vállalatot és olyan szolgáltatást, ami közvetlenül járul hozzá a KKV szektor, és ezáltal az ország, versenyképességének javításához.

A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2022. szeptember 30-án, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendő van: megjelölni azt a személyt, aki szerintünk leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímünket – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt vesz a szavazásban!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!