Erős Zita a magyarországi KPMG új HR igazgatója

Erős Zita a magyarországi KPMG új HR igazgatója
2023. szeptember 4-től Erős Zita tölti be a magyarországi KPMG HR igazgatói pozícióját. A szakember rövidebb megszakításokkal mintegy 20 éve dolgozik tanácsadási területen, sokrétű tapasztalatai közül kiemelkedik több szervezeti változás és nemzetközi integráció HR oldali sikeres támogatása. Erős Zita a Foodorától érkezett a KPMG-hez.

Erős Zita a KPMG újonnan kinevezett HR-igazgatója, aki a KPMG „People, Performance & Culture” terület irányítását vette át. A sokoldalú HR szakember pályája során számos iparágban, magyar és multinacionális cégeknél bizonyította, hogy a hatékony HR-stratégiai megoldások és az erős HR-csapat segítik az üzleti növekedést.

A szakember számára nem ismeretlen a Big4-ok világa. Pályafutását üzleti tanácsadóként kezdte, később a Boston Consulting Group közép-kelet-európai irodáiban felelt a toborzás-kiválasztás, karrierfejlesztés és a teljesítmény-menedzsment területekért. 2020-tól 2 éven át a Deloitte Audit és Risk Advisory területeinek volt a HR vezetője. Sokrétű szakmai tapasztalatait mutatja, hogy a tanácsadói szektoron túl számos iparágban szerzett jártasságot – közülük kiemelkedik a 23 országot érintő GE-Tungsram transzformáció HR-oldali levezénylése, valamint a Foodora HR vezetőjeként a nemzetközi integráció támogatása HR és szervezetfejlesztés oldalról. Erős Zita ebből a pozícióból csatlakozott a KPMG magyarországi csapatához.

„Fontosnak tartom, hogy a már jól működő programok mellett olyan új irányokat hozzak be a KPMG-be, amelyek segítenek bennünket a gyors reagálásban és megerősítik piaci pozíciónkat. Vezetőként szenvedélyesen hiszek abban, hogy a siker nélkülözhetetlen kelléke a csapatmunka, ezért szeretném tovább erősíteni a csapaton belüli és a csapatok közötti együttműködéseket, és formálni azok tereit” – emelte ki kinevezésekor a KPMG új HR igazgatója.

Erős Zita kinevezésével a KPMG szeretné tovább erősíteni a pozícióját, mint lehetőségekben gazdag, befogadó munkahely, amely a tehetségek bevonzása mellett szakmai kiteljesedést és inspiratív szellemi környezetet biztosít. A KPMG célja továbbá, hogy a folytonosan és gyorsan változó gazdasági-társadalmi-munkahelyi környezetben tovább fejlessze működését és a technológiát emberarcúvá formáló ügyfél- és vállalati kultúráját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!