Egy hét alatt két munkáltatói díjat is elnyert a Lufthansa Systems Hungária

Egy hét alatt két munkáltatói díjat is elnyert a Lufthansa Systems Hungária
Idén ősszel újfent elismerték a légiközlekedési informatika egyik piacvezető vállalatát, a Lufthansa Systems Hungáriát. A munkáltató novemberben két rangos employer branding címet is megszerzett: ismét elnyerte a Dreamjo.bs állásportál Szerethető Munkahelyek díját a munkavállalók számára kedvező környezet kialakításáért, valamint a Családbarát Vállalat 2022 cím is landolt az IT-cégnél.

A Lufthansa Systems Hungária számára prioritás a munkavállalók kedvező környezetének biztosítása. Az ergonómia mellett ez azért is fontos szempont, hogy az emberek otthon és az irodában is hatékonyan dolgozhassanak munka-magánélet egyensúlyuk megtartása mellett.

Ezért is lehet, hogy 2022-ben már második alkalommal nyerte el a vállalat a Dreamjo.bs Szerethető Munkahelyek díját, amelyre több mint kétezer cég jelentkezett, és mindössze a tizedüket választották ki szavazataikkal a portál látogatói.

A Lufthansa Systems Hungária ugyancsak elnyerte a Családbarát Vállalat 2022 elismerést, amely a munkavállalók testi-lelki egészségét és a családos dolgozók igényeit előtérbe helyező munkáltatókat díjazza.

A légiközlekedési informatikával foglalkozó vállalat számára ez idén már a harmadik alkalom, hogy elismerik szervezeti értékeit és kiemelkedő employer branding teljesítményét, ugyanis májusban a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) két évre Megbízható Munkaadó címet ítélt az IT-cégnek.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén novemberben egyszerre lettünk Családbarát Vállalat és Szerethető Munkahely is. Az elismerések bizonyítják, hogy a dolgozók jólléte érdekében tett erőfeszítéseink megtérülnek, és a Lufthansa Systems Hungária budapesti és szegedi irodája is olyan rugalmas munkahely, ahol kollégáink egyéni preferenciái és élethelyzete alapján személyre szabott megoldásokkal tudjuk támogatni a munka, a magánélet és a családi élet egyensúlyát. A díjak tükrözik és elismerik szervezeti értékeinket és a kollégáink érdekében tett intézkedéseinket” – mondta Turcsikné Gáspár Georgina, a Lufthansa Systems Hungária HR vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!